ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: "ΣΧΕΔΙΟ" ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ

Εάν χειρίζεται η κυβέρνηση τα θέματα τις οικονομίας όπως και το ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ । । । χαθήκαμε ।

Εκτός την οικονομία το άλλο σοβαρό θέμα των ημερών μας είναι η νέα διοικητική μεταρρύθμιση που επιχειρείτε από την κυβέρνηση। Πρόκειτε για την αναδιάρθρωση ουσιαστικά της χώρας και των διοικητικών δομών της।
Κάτι πολύ χρήσιμο κατά την γνώμη μου॥

Η κυβέρνηση έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά κι έχει βαλθεί να λύσει μεγάλα, χρόνια και σοβαρά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας:
Α) Υπερδανεισμός της ελληνικής Οικονομίας, Οριστική λύση με το να οδηγηθούμε στο ΔΝΤ, σχέδιο μελετημένο εξ αρχής (αν και υπήρχαν λεφτά… φανταστείτε να μην υπήρχαν)
β) Ασφαλιστικό… πρέπει να μπει μια τάξη στο απόλυτο μπάχαλο διότι περί αυτού πρόκειται.
Γ) Φοροδιαφυγή και Μαύρη οικονομία …προσπαθούν τα παιδιά …κάτι πάει να γίνει για να δούμε …μακάρι αν και δεν είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί δεν υπάρχει μια σταθερή πορεία και αποφασιστικότητα…κινούμαστε στο όπου πάει ο άνεμος και στο ναι μεν αλλά όπως και στο θέμα μας…
Δ) …. Καλλικράτης


Σαν πολλά δεν τους πέσανε; Μακάρι να τα καταφέρουν βέβαια οι άνθρωποι τι να πω γιατί τα περισσότερα ήταν αναγκαία … Δυστυχώς ίσως και το ΔΝΤ να ήταν αναγκαίο γιατί δεν είμαστε άνθρωποι και το έχει αντιληφθεί ο Γιωργάκης και γι’ αυτό μας έφερε τους ξένους διαφορετικά δεν θα βγάζε άκρη με τους Ιθαγενείς….
Σήμερα μιλούσα με ένα ξάδερφο μου με επαναστατικές διαθέσεις περί του σχεδίου διότι θεωρεί ότι ο τόπος του θίγεται και οδηγείτε σε αναπτυξιακό τέλμα, δεν ξέρω εάν συμφωνώ ή όχι... αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι η κυβέρνηση δημιούργησε πρόβλημα από εκεί που δεν υπήρχε। Στην περίπτωση του Νομού Ηρακλείου όπου στην αρχική ανακοίνωση για 5-6 δήμους κανείς δεν είχε προβλήματα (ή τουλάχιστον δεν το έδειχναν), μια και όλοι αντιλαμβάνονταν υποτίθεται την αναγκαιότητα μεγάλων δήμων με αναπτυξιακή προοπτική (ωραίο ακούγεται… σχεδόν ποιητικό άρα ουτοπικό) ξαφνικά ανακοινώνονται 8 και κανείς δεν είναι ευχαριστημένος…,. Το απόλυτο μπάχαλο … δεν ξέρω αν φταίνε οι δήμαρχοι (…τόσο γλυκιά επιτέλους είναι αυτή οι εξουσία πια που όλοι θέλουν να είναι ηγέτες του τόπου τους εσαεί … αφήστε και κανένα άλλο να σώσει την χώρα ) ή οι βουλευτές του Νομού όπως λέγεται λόγω μονοεδρικών και ψηφοθηρικών τάσεων….


Για εμένα φταίει η κυβέρνηση εάν θέλεις να κάνεις τομές δεν μπορείς να τους έχεις και όλους ευχαριστημένους κύριε Ραγκούση μου. Δύο είναι οι μέθοδοι ή κάνεις διαβούλευση…δημοψήφισμα κτλ …πράγματα που γίνονται στις δημοκρατίες και όχι στην μπανανιά ή τους πετάς όλους έξω από το γραφείο σου και αποφασίζεις… Λίγο από το ένα και λίγο από το άλλο, και τώρα έτσι και αύριο αλλιώς δεν γίνεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου