ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Υπογραφουμε για την άρση της Βουλευτικής Ασυλίας….

image Την άρση ασυλίας δύο βουλευτών και την απόρριψη για άλλους δύο, αποφάσισε η ολομέλεια της Βουλής. Και για να μην αρχίσετε να πανηγυρίζετε, σας ενημερώνω ότι οι δύο βουλευτές το ζήτησαν οι ίδιοι, προκειμένου να διαλευκανθούν πλήρως οι υποθέσεις τους από τη Δικαιοσύνη. Για τους άλλους δύο, που κατηγορούνταν ο ένας για απειλή και εξύβριση, και ο άλλος για συκοφαντική δυσφήμηση, δεν άρθηκε η ασυλία…Μόνο 5 βουλευτές ψήφισαν υπέρ της άρσης!!!! Οπότε κύριοι Βουλευτές, μπορείτε να απειλείτε, να βρίζετε και να δυσφημίζετε τους πολίτες ελεύθερα, χωρίς φόβο, αλλά με όσο πάθος θέλετε!!! Δε θα σας πειράξει κανείς!!

Κατά τ’ άλλα, ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος προανήγγειλε αλλαγή του κανονισμού της Βουλής. Σύμφωνα με την πρόταση, που θα εισηγηθεί, θα διερευνάται αν η δίωξη του βουλευτή συνδέεται με την πολιτική του δράση και σε αντίθετη περίπτωση η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας θα εισηγείται την άρση της βουλευτικής ασυλίας . Φέξε μου και γλίστρησα δηλαδή…Απ’ το ολότελα όμως, κάτι είναι κι αυτό…

Εμείς όμως δεν το βάζουμε κάτω…Υπογράφουμε για την άρση της βουλευτικής ασυλίας στην Ελλάδα στο http://www.gopetition.com/online/36021.html   . Αφού διαβάσετε το κείμενο, πατήστε "sign the petition" . Θα εμφανιστεί στην οθόνη σας μια φόρμα, στην οποία συμπληρώνετε κάποια στοιχεία, τα οποία μπορείτε να επιλέξετε να μην εμφανίζονται κιόλας… Πατήστε “sign”. Θα εμφανιστεί μήνυμα επιβεβαίωσης…Μέχρι αυτή την ώρα έχουν υπογράψει 26.762 Έλληνες. Γίνε ο επόμενος….

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου