ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Καλές διακοπές, Γιώργο!! Και του χρόνου στη Μύκονο!!

Στην όμορφη Πάρο περνάει τις καλοκαιρινές του διακοπές ο πρωθυπουργός, παρέα με…το αγαπημένο του κανό!!! Από το πρόγραμμά του φυσικά δε λείπει και το κολύμπι και η γυμναστική. Απαραίτητο αξεσουάρ για τις φετινές του διακοπές, τι άλλο, το laptop!!!

poseidon Δεν ξέρω βέβαια αν ταιριάζει με το προφίλ που θέλει να περάσει στον κόσμο ο πρωθυπουργός η διαμονή του στην Πάρο. Και αυτό γιατί το νησί έχει γίνει πολύ κοσμοπολίτικο τα τελευταία χρόνια, με πολλούς επώνυμους αλλά και πολιτικούς να το επιλέγουν.  Και το ξενοδοχειάκι που μένει, χάλια σας, λέω, χάλια!!!  Και έχει και έκπτωση για κρατήσεις μέσω διαδικτύου!!! Απο 1300 ευρώ η σουίτα με δύο υπνοδωμάτια, μόνο 1000 !!!! Τρέξτε να προλάβετε!!!

Κατά τ’ άλλα, ο χαμηλών τόνων πρωθυπουργός μας δεν αντιμετωπίζει γκρίνια,λέει, στις εξόδους του, εκεί που πάει δηλαδή να φάει το ψαράκι του…. Εμ, πως ν’ αντιμετωπίσει, αφού αυτοί που πάνε στις ταβέρνες που συχνάζει, ή άλλοι πολιτικοί θα είναι, ή ηθοποιοί και τραγουδιστές, ή εφοπλιστές, ή σε κάθε περίπτωση, εύποροι!!! Τι να του πούνε δηλαδή αυτοί, γιατί αύξησες το ΦΠΑ, ή γιατί έκοψες τις συντάξεις των ανθρώπων;; Δε νομίζω ότι τους πολυενδιαφέρει….

Άντε, καλές διακοπές Γιώργο…Και του χρόνου στη Μύκονο με τη Τζούλια!!!

Υ.Γ.: Το άρθρο δεν έχει στόχο την Πάρο, αλλά να τονίσει τον διαφορετικό τρόπο διακοπών του πρωθυπουργού από αυτό του μέσου Έλληνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου