ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

H πρόταση της ημέρας: Ο Γιάννης Χαρούλης στο Θέατρο των Αγρών

Παρασκευή σήμερα, κι αν δεν έχετε κανονίσει κάτι για το βράδυ σας, σας προτείνουμε τη μουσική παράσταση του Γιάννη Χαρούλη, στο Θέατρο των Αγρών, στο Κυπαρίσσι.

Ο Γιάννης με την βαθιά ειλικρίνεια και την συγκίνηση στην ερμηνεία του ανταποκρίθηκε με ωριμότητα καλλιτέχνη που θέλει να χαράξει τον δικό του δρόμο υπακούοντας στο ένστικτό του. Μας ταξιδεύει με τα τραγούδια του στο νησί του την Κρήτη και όχι μόνο και μας υποδέχεται στον δικό του μουσικό κόσμο μέσα από την προσωπική του αναζήτηση στους στίχους, τις ερμηνείες και τις μουσικές ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, μία αναζήτηση που από...τυπώνεται στην μέχρι τώρα δισκογραφία του.
Έχοντας στο συρτάρι του καινούργια τραγούδια και ετοιμάζοντας τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο που σύντομα θα κυκλοφορήσει , ο Γιάννης Χαρούλης κάνει τη δική του πρόταση, διασκευάζοντας από την αρχή τα τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας αλλά και όσα αγάπησε, θα κάνει μια παράσταση όπου συναντιούνται ο «ηλεκτρισμός» με το λαούτο, τα παλιά με τα καινούργια και εμείς με εκείνον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου