ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Απαράδεκτη κατάσταση με τα φρεάτια στις Αρχάνες!!



Το παραπάνω βίντεο μας το έστειλε ο φίλος μας ο Γιάννης από τις Αρχάνες. Το φρεάτιο που βλέπετε είναι ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΝΩΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, και μετά από μόλις 5 λεπτά βροχή σήμερα, αρχίζει να αναβλύζει νερό από μέσα του, και να πλυμηρίζει το δρόμο!! Τόσο καιρό, ολόκληρο το καλοκαίρι, αλλά και από το Σεπτέμβριο που ξεκίνησαν οι βροχές μέχρι σήμερα, δεν το έχουν ξεβουλώσει!!! Μάλιστα στις δυνατές μπόρες του προηγούμενου μήνα, τα νερά είχαν μπει μέσα σε παρακείμενο κατάστημα!!
Όπως μας πληροφορεί ο φίλος μας, οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων στο δρόμο αυτό λένε χαρακτηριστικά: "αυτά συμβαίνουν όταν δεν κατεβαίνει στο χωριό υποψήφιος ο παλιός δήμαρχος"!!!!

4 σχόλια:

  1. Δεν καταλαβαίνω γιατί σας πειράζει που τα φρεάτια στις Αρχάνες είναι βουλωμένα, εδώ σας δίνεται η ευκαιρία να ανοίξετε νέες δουλειές πουλώντας βάρκες, πέδιλα του σκι κτλ. και 'σεις κάνετε παράπονα; Και μάλιστα ψάχνετε τώρα τον παλιό σας Δήμαρχο για να τα ξεβουλώσει; Αφού δεν είστε ικανοί τόσα χρόνια τώρα να "βγάλετε" έναν Δήμαρχο της προκοπής καλά να πάθετε! Βγάλτε έναν "ξένο" τώρα μπας και σας ξεβουλώσει τα φρεάτια... Άντε ντεεε σήμερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά ρε παιδιά , σπουδαιο πράγμα. Έχετε δει τους δρόμους του Ηρακλείου όταν βρέχει; Χείμαροι γίνονται και ο Κος 73% καυχιέται για ΤΑ ΕΡΓΑ του. Να χαίρεται τα έργα βιτρίνας , αλλά εμείς σε κάθε βροχή πνιγόμαστε και σε πολλές περιοχές δεν μπορεί κανείς να ξεμυτίσει από το σπίτι του μην τον πάρει ....το ποτάμι. Αλλά είπαμε, αυτόν το Δήμαρχο θέλουμε να τον χαιρόμαστε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προφανως ο φίλος ο οποίος εκανε το πρωτο σχόλιο, θα είναι κάποιος απο τους γνωστούς " άγνωστους " υπερασπιστές του κυρίου Κοκοσσάλη και του επιτελείου του...αλλά να του θυμίσω ότι οι οπαδοί του κυρίου Κοκοσσάλη είναι οι ίδιοι οι οποίοι είχαν εκλέξει τότε τον πρώην δήμαρχο κύριο Φραγκουλάκη....οπότε το ίδιο και το αυτό...Άντε να ηρεμήσουμε λίγο γιατί πολύ αέρα μας έδωσε ο Καλλικράτης και λέμε ότι γουστάρουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς τον φίλο του 3ου σχολίου: Είμαι ο φίλος του 1ου σχολίου. Αν από το σχόλιο μου έβγαλες το συμπέρασμα ότι είμαι υπερασπιστής του Κοκοσσάλη τότε φίλε μου μάλλον δεν καταλαβαίνεις την έννοια του σαρκασμού και της πικρίας... Ένας ταλαιπωρημένος Αρχανιώτης είμαι που έχω σιχαθεί εντελώς τον τόπο μου. Και γι' αυτό φταίνει αφενός όλοι εκείνοι που, και καλά, θα φτιάξουν τον τόπο, αλλά κυρίως φταίνε άνθρωποι σαν και 'σένα που κατά τη γνώμη τους ο καθένας θα πρέπει να είναι υποστηρικτής κάποιου αλλιώς δεν υπάρχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή