ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Απίστευτες οδηγίες από το google maps!!!

Πόσοι από εμάς δεν έχουμε καταφύγει στην ιστοσελίδα maps.google.com, για να εντοπίσουμε κάποια οδό που ψάχνουμε, αλλά και για να βρούμε ποια διαδρομή πρέπει να ακολουθήσουμε για να φτάσουμε σε κάποιο προορισμό; Εγώ τουλάχιστον το έχω κάνει πάρα πολλές φορές!!!

Δείτε όμως κάτι απίστευτες οδηγίες που δίνει καμία φορά!!! Αν μεταβείτε στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, και θέλετε να βρείτε ποια διαδρομή ν’ ακολουθήσετε για να φτάσετε από την Αμερική στην Κίνα, θα πρέπει να πατήσετε “ΛΗΨΗ ΟΔΗΓΙΩΝ” , και στη συνέχεια να εισάγετε στην αφετηρία (Α) ΗΠΑ , και στον προορισμό (Β) ΚΙΝΑ. Πατώντας στη συνέχεια “λήψη οδηγιών” ,σου δείχνει στο χάρτη της διαδρομή, ενώ σου βγάζει και οδηγίες για το πως να μεταβείς από τις ΗΠΑ στην Κίνα.

Το απίστευτο στις οδηγίες αυτές, είναι ότι στο ΒΗΜΑ 42, το google maps σε συμβουλεύει να ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ 3.879 ΜΙΛΙΑ ΚΑΓΙΑΚ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ!!!

america

Απίστευτο δεν είναι; Ελπίζω να μην έχουν ακολουθήσει πολλοί τη συγκεκριμένη οδηγία, και να προτίμησαν κάποιο άλλο τρόπο μετάβασης!!! Εγώ προσωπικά πάντως, να ποτέ χρειαστεί να κάνω αυτή τη διαδρομή, σίγουρα θα προτιμήσω το αεροπλάνο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου