ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Η κρίση , κρίση και το κινητό , κινητό!!!

Μπορεί να διανύουμε τη δυσκολότερη οικονομική περίοδο της τελευταίας εικοσαετίας, μπορεί καθημερινά να δυσκολευόμαστε να τα βγάλουμε πέρα, όταν έρθει ή ώρα όμως να βγάλουμε το κινητό απ’ την τσέπη, νιώθουμε περήφανοι!!!

Από τα στοιχεία που δημοσιοποίησαν οι  αλυσίδες εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, προκύπτει ότι στο εννεάμηνο του 2010 διατέθηκαν 3,3 – 3,5 εκατ. νέες συσκευές στην Ελληνική αγορά , όσες περίπου και πέρυσι. Μάλιστα, η εκτίμηση είναι ότι η χρονιά θα κλείσει με συνολικές πωλήσεις 4 εκατ. τεμαχίων. Όσον αφορά τις “μάρκες”, η Nokia παραμένει πρώτη με 35% μερίδιο σε τεμάχια ενώ η Sony Ericsson είναι στη δεύτερη θέση, με μερίδιο 22%. Ακολουθεί η Samsung με μερίδιο σε τεμάχια,τέταρτη είναι η LG με 9,3% μερίδιο πωλήσεων  Οι λοιποί παίκτες (Blackberry, HTC κ.α.) μοιράζονται το 8% της αγοράς, ενώ η Apple (με τα iPhone)  έχει μερίδιο αγοράς 3,3% σε τεμάχια, αλλά 13% σε αξία, αφού οι συσκευές της αποτελούν ό,τι πιο τελευταίο και... ακριβό υπάρχει στην αγορά.

Αλλάζουμε λοιπόν συχνά τα κινητά μας, και μάλιστα μας αρέσει να κυκλοφορούμε και με τα “τελευταία κομμάτια” της αγοράς, αφού τα smartphones εκτιμάται ότι για εφέτος θα αντιστοιχούν συνολικά στο 16% των πωλήσεων, έναντι 7% πέρυσι. Για το 2011 η πρόβλεψη είναι πως το 25% των κινητών που θα πωλούνται θα ανήκουν στην «έξυπνη» γενιά και θα υποστηρίζουν υπηρεσίες πρόσβασης στο Διαδίκτυο.

Κι εσείς που διαβάζετε αυτό το άρθρο από το έξυπνο κινητό σας, είμαι σίγουρος πως αν δεν το έχετε αγοράσει πριν λίγους μήνες, σίγουρα θα το αντικαταστήσετε με κάτι πιο καινούριο στους αμέσως επόμενους !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου