ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

660.000 ευρώ για έξοδα κηδείας οικογενειών​ μελών υπαλλήλων το 2010!!

Πραγματοποιήθηκαν χτες με ημερομηνία 28/2/2010 εκταμιεύσεις 200.000.000€ από τον κρατικό προϋπολογισμό για πληρωμές οφειλών του ΟΠΑΔ (Οργανισμός Ασφάλισης Δημοσίων Υπαλλήλων) . Τα παραπάνω αφορούν κυρίως ιατρικές δαπάνες των ασφαλισμένων για το έτος 2010 (πληρωμές Νοσοκομείων, Φαρμάκων, Νοσηλίων σε Ιδιωτικές μονάδες κυρίως εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού). Πρόκειται για ένα τεράστιο ποσό . . .

Δεν θα εξετάσουμε κατά πόσο η δαπάνες αυτές είναι υπέρογκες και πόσο μας επιβαρύνουν όλους ή το κατά πόσο είναι ορθολογικά κοστολογημένες (άποψη μου είναι ότι το πραγματικό κόστος για τις υπηρεσίες αυτές είναι στο 1/3/) ...
Τουλάχιστον τα ποσά αυτά που θα διοχετευτούν στην αγορά  θα φέρουν μεγάλη ανακούφιση στον ιατρικό κλάδο και θα πληρωθούν μισθοί μηνών που οφείλουν οι ιδιωτικές κλινικές σε εργαζόμενους και τα νοσοκομεία θα πληρώσουν προμηθευτές και υλικά ετών.

Ανάμεσα στα ποσά αυτό που μου προκάλεσε έκπληξη είναι ένα κονδύλι 660.000 (εγγραφή στον κρατικό προϋπολογισμό με κωδικό Κ.Α.Ε 0534). Πρόκειται για  Έξοδα κηδείας οικογενειών μελών υπαλλήλων του ΟΠΑΔ !!!!
Η πρώτη ερώτηση είναι πόσοι Έλληνες εργαζόμενοι έχουν αυτό το προνόμιο να κηδεύουν τους συγγενείς τους με έξοδα του Ελληνικού λαού ..Και το δεύτερο:  Τι επιτέλους  θάψανε μέσα στο 2010 και κόστισε 660.000€ !!!

Δεν θα πάμε ποτέ μπροστά ...
Ευτυχώς που έχει έρθει η Διαύγεια για να διαπιστώνουμε καθημερινά ..από τα μικρά έως τα μεγάλα ποσά γιατί δεν θα πάει ποτέ μπροστά αυτό το κράτος.

Όλες οι δαπάνες έχουν αναρτηθεί στο site του ΟΠΑΔ στον τομέα Διαύγεια

ΚΗΔΕΙΕΣ ΟΠΑΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου