ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Σημαίες της “Ανεξάρτητης Κρήτης” πωλούνται και σε καταστήματα του νησιού!!!

Μετά τη διαφήμιση της vodafone, στην οποία εμφανιζόταν η σημαία της “Ανεξάρτητης Κρήτης”, αλλά και την πώλησή της ηλεκτρονικά από Γερμανικές ιστοσελίδες, η σημαία πωλείται πλέον και σε καταστήματα του νησιού!!!

Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης, η σημαία διατίθεται σε κατάστημα στον παραλιακό δρόμο της Ιεράπετρας.

shmaia2

Προφανώς η προπαγάνδα που κάποιοι ξεκίνησαν περί ανεξαρτησίας του νησιού της Κρήτης είναι καλά οργανωμένη, και αρχίζει πλέον να αποκτά και παρακλάδια σε όλο το νησί. Δεν μπορώ να γνωρίζω τον απώτερο σκοπό όλης αυτής της προσπάθειας. Γνωρίζω καλά όμως ότι πλέον στο διεθνές στερέωμα δεν μπορούν να σταθούν πολύ μεγαλύτερα κράτη και από την Ελλάδα, και τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο αυτό είναι πολύ εμφανές.

Αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώνει μια και καλή. Και πρέπει να τελειώνει από εμάς του ίδιους τους Κρητικούς, που δεν είμαστε τόσο ηλίθιοι όσο θέλουν να νομίζουν κάποιοι. Γνωρίζουμε καλά, οι περισσότεροι τουλάχιστον, ότι το συμφέρον του τόπου μας είναι συνδεμένο με αυτό της ενωμένης Ελλάδας. Νομίζω δε ότι και οι λίγοι που υποστηρίζουν την ιδέα ανεξάρτητης Κρήτης στο νησί μας, είναι άτομα που δρουν στα όρια της παρανομίας, και νομίζουν ότι ανεξάρτητη Κρήτη σημαίνει οπλοκατοχή, 4χ4 και… ανομία!! Και φυσικά, δε γνωρίζουν καλά - καλά τι έπεται μιας ανεξαρτησίας, όμως γίνονται έρμαια των ορέξεων και των οραμάτων μιας μειοψηφίας που πιθανότατα έχει τους δικούς της σκοπούς να εξυπηρετήσει από κάτι τέτοιο!

Ας μείνουν στα αζήτητα λοιπόν αυτές οι σημαίες, μαζί με τις ανθελληνικές ιδέες που πρεσβεύουν!!

3 σχόλια:

  1. μοδα ειναι θα περασει... ηδη εγω βλεπω ολο και πιο σπανια την σημαια...
    πολλοι δε δεν ξερουν και το νοημα της σημαιας.. νομιζουν οτι απλα συμβολιζει τη κρητη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσο μυαλό έχουν...


    "Ο Αναναίς"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σχεδιο διαμελισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή