ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Άλλο η Κρητική φιλοξενία, και άλλο το στήσιμο στα τέσσερα!!

image Διαβάζω ότι επεισόδιο σημειώθηκε χτες βράδυ στο λιμάνι του Ηρακλείου μεταξύ Γερμανών ναύτων (μέλη των πληρωμάτων των τριών φρεγατών που κατέπλευσαν χθες το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου) και ανδρών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Οι λιμενικοί του Ηρακλείου επιχείρησαν να διενεργήσουν έλεγχο σε 15 Γερμανούς ναύτες, προκειμένου να τους επιτρέψουν την είσοδο στο χώρο του λιμανιού. Οι “επισκέπτες” όμως, σε  κατάσταση μέθης, επιτέθηκαν εναντίον των λιμενικών  με αποτέλεσμα δύο από τους τελευταίους να τραυματιστούν. Δύο 25χρονοι ναύτες συνελήφθησαν, λίγο αργότερα όμως αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς εκ μέρους των θυμάτων - λιμενικών δεν υποβλήθηκαν εγκλήσεις.

Και γιατί παρακαλώ αφέθησαν ελεύθεροι; Δεν αρνήθηκαν τον έλεγχο για να εισέλθουν σε φυλασσόμενη περιοχή; Δε χειροδίκησαν σε όργανο του κράτους; Τι παραπάνω χρειάζεται να κάνουν δηλαδή; Μήπως κάποιοι ανώτεροι πίεσαν τους λιμενικούς να μην υποβάλουν εγκλήσεις, για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα με τη Γερμανική πρεσβεία;

Αυτά κάνουμε, και όποτε έρχονται καράβια είτε στο Ηράκλειο είτε στη Σούδα, μας καβαλάνε τα Αμερικανάκια και τα Γερμανάκια! Κι εμείς ανεχόμαστε να μας δέρνουν και να μας βρίζουν, είτε για να είμαστε αρεστοί, είτε για να μας ξανάρθουν να πιουν 2 μπύρες ο καθένας στα μαγαζιά μας, να σωθεί η τοπική οικονομία…

Είπαμε βρε παιδιά.. Άλλο η Κρητική φιλοξενία, και άλλο το στήσιμο στα τέσσερα!!

4 σχόλια:

  1. Σωστός! Αυτό ακριβώς σκέφτηκαν πολλοί όταν διάβασαν αυτή την είδηση. Αν κάναμε εμείς κάτι τέτοιο στη Γερμανία θα μας κάνανε μπαούλο στο ξύλο και θα τρώγαμε μηνύσεις να τρέχουμε 2 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε βέβαια και την απαγόρευση κυκλοφορίας που επιβλήθηκε στον λιμενοβραχίονα ως τον φάρο, για τις ημέρες που βρίσκονται στο λιμάνι μας οι φρεγάτες.
    Τώρα εγώ βέβαια αναρωτιέμαι, είναι αυτό το πράγμα νόμιμο; Δηλαδή αν αύριο έρθει ένα Γερμανικό ή Αμερικάνικο ή οτιδήποτε άρμα μάχης και σταθμεύσει στα Λιοντάρια, θα μας απαγορεύσουν να περνάμε απ' το κέντρο της πόλης; Εφόσον δεν είναι στρατιωτικά ελεγχόμενη ζώνη, πώς το κάνουν αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το διάβασα κι εγώ πριν λίγες ώρες, και έφριξα!!!
    Άκου απαγόρεψαν την κυκλοφορία!!! Που ζούμε, στην κατοχή; Μήπως να απαγορευτεί και ο απόπλους των καραβιών προς Πειραιά, και να μη μπαίνει κόσμος στο λιμάνι; Μη βγάλουνε καμιά φωτογραφία τις φρεγάτες!!
    Βρε τι κάνει ο άνθρωπος όταν χρωστάει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όταν χρωστάει και είναι και ασπόνδυλος και από πάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή