ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Όταν ο δήμος δίνει το παράδειγμα…

Το θέμα της παράνομης στάθμευσης στο Ηράκλειο είναι ανεξάντλητο. Εκεί που λέω ότι το έχω θίξει αρκετά, έχω δώσει πολλά παραδείγματα και με φωτογραφίες και δε θα ασχοληθώ άλλο, πάντα κάτι καινούριο βλέπω και με κάνει έξω φρενών!

Όπως σήμερα που κατέβηκα κέντρο, όπως και πάρα πολύς κόσμος, για να κάνω τα άκρως απαραίτητα ψώνια για το Πάσχα. Περνώντας έξω από το δημαρχείο, στον πεζόδρομο της οδού Αγίου Τίτου, ήταν σταθμευμένα δύο (2) υπηρεσιακά αυτοκίνητα του δήμου Ηρακλείου! 

lotzia parkarismena 2

Κατά τ’ άλλα, γίνονται συνεχώς συσκέψεις μέσα στο κτίριο, για το πως θα αντιμετωπιστεί η παράνομη στάθμευση στο Ηράκλειο! Αφού δεν μπορεί όπως φαίνεται να αντιμετωπίσετε η παράνομη στάθμευση ακριβώς έξω από το Δημαρχείο, και μάλιστα από υπηρεσιακά αυτοκίνητα!

Καταλαβαίνω να υπάρχει μία ανάγκη φορτοεκφόρτωσης , και να σταματήσει το όχημα του δήμου έξω από το δημαρχείο ΜΟΝΟ γι’ αυτό το λόγο, και ΜΟΝΟ για όσο χρόνο διαρκεί η φορτοεκφόρτωση. Αλλά να σταματάνε έξω από το δημαρχείο, για να μην κάνουν 10 βήματα με τα πόδια οι υπάλληλοι, αυτό πάει πολύ! Ας τους τραβήξει το αυτί κάποιος, γιατί τους βλέπουν οι δημότες και οι περαστικοί! Και ως γνωστόν, δε θέλει και πολύ ο Ηρακλειώτης να μιμηθεί την λάθος οδική συμπεριφορά. Και αυτή τη φορά, θα έχει και μια πολύ καλή δικαιολογία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου