ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Ποιος θα πληρώσει τώρα για τις ψεύτικες ελπίδες που δημιούργησαν στον κόσμο του ΟΦΗ;

no superleague Όλο το προηγούμενο διάστημα που άκουγα ραδιόφωνο, διάβαζα εφημερίδες, και έβλεπα τηλεόραση, σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης του ΟΦΗ,  διέκρινα μια αδικαιολόγητη αισιοδοξία. Μια αισιοδοξία, η οποία καλλιεργούνταν σκόπιμα απ’ όλα τα μέσα ενημέρωσης, χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο, αφού μέχρι και 2 μέρες πριν την εξέταση της ένστασης, έψαχναν τα χρήματα που απαιτούνταν, ή τους παίχτες που τους όφειλε ο ΟΦΗ για να υπογράψουν! Κι όμως, όλοι οι σπουδαίοι δημοσιογράφοι, αλλά και οι μεγαλοπαράγοντες, ΗΤΑΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ!

Δημιούργησαν όλοι αυτοί οι κύριοι ψεύτικες ελπίδες στον κόσμο του Ηρακλείου και του ΟΦΗ! Και τώρα που η ένσταση της ΠΑΕ ΟΦΗ απορρίφθηκε, και η ιστορική ομάδα της Κρήτης, παρά την καλή πορεία στη football league,  δε θα αγωνιστεί του χρόνου στη superleague, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ, ΘΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΣΤΟ ΜΠΕΟ, ΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ… ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ!

ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΤΟ: ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΠΟΨΕ, ‘Η ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ! ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Υ.Γ.: Όχι ότι δεν υπάρχουν κυκλώματα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Το αντίθετο μάλιστα! Όμως καλό είναι να κοιτάμε πρώτα την καμπούρα μας, και μετά των άλλων..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου