ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Αναγνώστης: Αυτός είναι ο υπουργός που αποφασίζει για την υγεία μας!

φωτο flashnewsΑποκλεισμένη μια ολόκληρη περιοχή ακτίνας ενός χιλιόμετρου γύρω από το ξενοδοχείο που θα έδινε συνέντευξη τύπου σήμερα το μεσημέρι ο υπουργός υγείας Α.Λοβερδος. Μια κλούβα των ΜΑΤ αριστερά και μια κλούβα δεξιά κάθετα στο δρόμο της εισόδου του ξενοδοχείου με συνωδά τα ΜΑΤ φυσικά, 6 τζιπ της αστυνομίας (τουλάχιστον) , ένας γερανός και η κλούβα μεταφορών κρατούμενων... Όλα αυτά για να μην δεχτεί να μιλήσει με ιατρούς, νοσηλευτές, φοιτητές και εργαζόμενους στα νοσοκομεία της Κρήτης!!!

Ούτε για αρχηγό κράτους δεν έχουμε ξανασυναντήσει τέτοια μετρά ασφάλειας, ούτε στους ολυμπιακούς του 2004!!! Δακρυγόνα και ασπίδες για ιατρούς και νοσηλευτές!!!!

Αυτός είναι ο υπουργός υγείας!!! Αυτός είναι ο υπουργός που αποφασίζει για το παρόν και το μέλλον μας!!! Αυτός είναι που αποφασίζει για την υγεία του ελληνικού λαού!!! Και όλα αυτά σε ένα νησί που η παράταξη του παίρνει από 50 έως 70% στις εκάστοτε εκλογές!!! Σούργελλο στους τουρίστες, σε απόγνωση οι καταστηματάρχες για όσα έγιναν για μια απλή  συνέντευξη τύπου!!!

Σημειώστε δε ότι ενώ αρνήθηκε να συναντήσει εκπροσώπους ιατρών και εργαζομένων ( ζήτησε να τους δει μετά την ρίψη δακρυγόνων και τους τραυματισμούς συναδέλφων...),  ακολουθεί συνάντηση με εκπροσώπους του ΟΦΗ για να δώσει λύση!!!

Αναγνώστης, ιατρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου