ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Στις πλατείες να δείξουμε στον Πάγκαλο αν είναι μόδα το κίνημα των αγανακτισμένων

"Μόδα των τεχνολογιών" χαρακτηρίζει το κίνημα των “Αγανακτισμένων” σε συνέντευξή του στο αυριανό Έθνος της Κυριακής και κάνει λόγο για “ανώδυνη εκτόνωση, που δεν ενδιαφέρει καν την πολιτική”. Όπως λέει χαρακτηριστικά, “η διαμόρφωση ενός πολιτικού κινήματος όσο και αν αυτό δυσαρεστεί ορισμένους, που ακολουθούν τη μόδα των τεχνολογιών δεν εξαρτάται από τα like και τα unlike του Facebook”.

Φαίνεται ο Πάγκαλος είχε καιρό να προκαλέσει, και βρήκε το θέμα που είναι στην επικαιρότητα για να το κάνει. Και οι δηλώσεις του δείχνουν ότι κάθε άλλο παρά ότι τον αφήνει αδιάφορο το κίνημα. Γιατί πολύ απλά αν κάτι σε αφήνει αδιάφορο, δεν ασχολείσαι καν μαζί του…

Εγώ αν ήμουν πολιτικός, με την πραγματική σημασία της λέξης, δηλαδή ενεργός πολίτης, αντιπρόσωπος του λαού, που ενδιαφέρομαι για τα κοινά και την πρόοδο της χώρας μου, θα χαιρόμουν αν έβλεπα τους Έλληνες να βγαίνουν ειρηνικά στους δρόμους, να διεκδικούν την αλλαγή του συστήματος που κατά γενική ομολογία ακόμα και των ίδιων των πολιτικών  έχει αποτύχει, και έχει φέρει τη χώρα σε αδιέξοδο.

Όχι όμως ο Πάγκαλος. Αυτός διαλέγει για άλλη μια φορά να καταφερθεί ενάντια στους πολίτες. Φυσικά έχει ανάγκη να υποστηρίξει το σύστημα που τον θρέφει 30+ χρόνια τώρα. Και σπεύδει να απαξιώσει το κίνημα των αγανακτισμένων, για να αποθαρρύνει τον υπόλοιπο κόσμο που ακόμα δεν έχει βγει στους δρόμους να διαδηλώσει.

Προφανώς ο αντιπρόεδρος δε θέλει “ανώδυνες” συγκεντρώσεις. Προτιμάει αυτές με τα επεισόδια, για να μπορεί να τα φορτώνει όπου τον βολεύει.  Δεν του απαντώ καν. Του έχει απαντήσει ήδη ο κόσμος που κατεβαίνει στις πλατείες, με την παρουσία του και τη συμπεριφορά του.

Και αύριο, την ίδια μέρα που δημοσιεύεται η συνέντευξή του αυτή, Κυριακή 29 Μαΐου, μετά τις 6 το απόγευμα, σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και όλης της Ευρώπης, θα λάβει την απάντηση που του αξίζει. Με την αυξημένη συμμετοχή των πολιτών, που σαφώς έχουν πολιτική άποψη.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 6.00 Μ.Μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

DSC03443

Υ.Γ.: Η κόρη του είναι ακόμα στο τεράστιο και σπάταλο δημόσιο, χωρίς να έχει μπει με καμία αξιολόγηση και καμία αξιοκρατική διαδικασία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου