ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ε όχι και αλλαγές προς το καλύτερο στον εφαρμοστικό!!!

Επειδή κάποιοι σήμερα προσπαθούν να μας πουν ότι με τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής στον εφαρμοστικό νόμο του μεσοπρόθεσμου ευνοήθηκαν οι οικογένειες με παιδιά, σας παρουσιάζω τους πίνακες με το φόρο που πλήρωσε ο κάθε φορολογούμενος με 1,2,3 ή 4 παιδιά αντίστοιχα φέτος, το φόρο που θα πληρώσει του χρόνου και  την αύξηση φόρου που θα έχει.

Σύμφωνα με το νέο νόμο, ένας φορολογούμενος με 1 παιδί και εισόδημα από 14.000 ευρώ και πάνω θα πληρώσει παραπάνω φόρο 470 ευρώ,  ένας φορολογούμενος με 2 παιδιά και εισόδημα από 16.000 ευρώ και πάνω θα πληρώσει παραπάνω φόρο 540 ευρώ, ενώ αντίστοιχες είναι και οι επιβαρύνσεις για 3τεκνους και πολύτεκνους αλλά για μεγαλύτερα εισοδήματα.

Δηλαδή τι ήθελαν αρχικά, να πληρώνει τον ίδιο φόρο ο πολύτεκνος με τον άγαμο;;; Μάλλον ήταν και αυτό άλλο ένα κολπάκι για να δείξουν δήθεν κοινωνικό πρόσωπο, ή άλλη μία από τις πολλές παραλείψεις τους!!!

Οι πίνακες είναι από ΤΑ ΝΕΑ .

image

image

1 σχόλιο:

  1. και πάλι ειναι λιγοτέρα απο ότι πληρωνουν στο εξωτερικό με αναλογα ετησια εισοδηματα. το θεμα ειναι οτι εκει οι εφοριες τα εισπρατουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή