ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Αναγνώστης: Η ξευτίλα των δημοσιογράφων!

Πριν λίγες μέρες είδα σε τοπικό κανάλι το ‘’επεισόδιο’’ κατά τα λεγόμενα του δημοσιογράφου που δημιουργήθηκε όταν ένας παππούς στην εκδήλωση για τους 62 εθνομάρτυρες στο Γάζι φώναξε κάτι..ακριβώς δεν κατάλαβα.. έξω οι κλέφτες ή κάτι τέτοιο.
Αμέσως οι παπάδες και οι πολιτικοί εξαγριώθηκαν με τον  γεράκο και δεν τον άφησαν να μιλήσει, αλλά η μεγάλη ξευτίλα είναι ο δημοσιογράφος που στο ρεπορτάζ είπε ότι ΕΥΤΥΧΩΣ μπήκε στην μέση (νομίζω ο Γκεγκέρογλου) και το ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ δεν είχε συνέχεια! Σιγά τα αβγά ρε θηρία! Επεισόδιο που ένας αγανακτισμένος συνταξιούχος τους είπε κλέφτες???
Καλά μωρέ ήθελα να ήξερα πως κυκλοφορούν χωρίς μπούρκα μερικοί δημοσιογράφοι έξω και άραγε τα βλέπουν τα ρεπορτάζ που κάνουν ή  είναι τόσο βλάκες που καμαρώνουν και από πάνω για την κατάντια τους?
Βρείτε το να δείτε ρεπορτάζ να γελάσετε!

Μαρία, Αναγνώστρια

---------------------------------------------------

Αγαπητή Μαρία,

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ κατά τη γνώμη μου δεν είναι τόσο τραγικό. Εκτός αν εννοείς σε άλλο κανάλι. Γιατί εγώ βρήκα το απόσπασμα από το Creta Channel, το οποίο και παραθέτω, και δε μου φάνηκε τόσο “υποκειμενικό” όσο άλλα των τοπικών καναλιών.

Φιλικά, “Αντίπαλοι”

1 σχόλιο:

  1. Δίκιο είχε ο παπάς αλλά άντε να το βρει με τόση αγανάκτηση. Αυτοί που τόσα χρόνια τιμούν τα συμφέροντα των λίγων και δεν έχουν πράξει σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικό στον τόπο τους, πήγαν να καταθέσουν στεφάνι για να τιμήσουν τους νεκρούς.

    Αυτό και αν είναι αμαρτία...


    "Ο Αναναίς"

    ΑπάντησηΔιαγραφή