ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Εθεάθη κοντέινερ αποκομιδής απορριμμάτων έξω από τη βουλή…

Μετά την απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής κου Σγουρού να αναθέσει σε ιδιωτικά συνεργεία την καθαριότητα, και την υγειονομική διάταξη που εξέδωσε ο υπουργός υγείας κος Λοβέρδος, άρχισε η αποκομιδή των σκουπιδιών στην Αθήνα. Τα συνεργεία ξεκίνησαν από ευαίσθητες περιοχές όπως …το Hilton, και προχωρούν σιγά – σιγά και σε λιγότερο ευαίσθητες περιοχές όπως είναι τα νοσοκομεία.

Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα κοντέινερ αποκομιδής απορριμμάτων έχει σταθμεύσεις στην είσοδο της βουλής, και επιβιβάζονται σε αυτό ένας-ένας οι βουλευτές. Οι παρευρισκόμενοι πολίτες που βρίσκονται αυτή την ώρα συγκεντρωμένοι στην πλατεία Συντάγματος στα πλαίσια της παγκόσμιας κινητοποίησης της 15ης Οκτωβρίου άρχισαν να αποχωρούν, επειδή δεν αντέχουν τη μπόχα και τη δυσωδία.

skoupidia Οι ιδιώτες που ανέλαβαν την αποκομιδή δήλωσαν ότι μέχρι τις 20 Οκτωβρίου που ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο ο καθαρισμός της βουλής θα έχει ολοκληρωθεί, με την καταλυτική συμβολή των πολιτών της χώρας. Και επειδή η χωματερή της Φυλής τελεί υπό κατάληψη, τα απορρίμματα θα μεταφερθούν εκτός της χώρας, όπου και θα καταστραφούν σε μονάδα επεξεργασίας τοξικών αποβλήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου