ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

K. Καμπιτάκης :"Να αφαιρέσουμε την ίδια την βουλευτική ιδιότητα όλων όσων ψήφισαν τα μέτρα"

Ωραίο το σχόλιό σας, της Παρασκευής, για το χαμάμ των βουλευτών. Όμως εγώ προτείνω να μην τους κόψουμε τίποτα, αλλά να αφαιρέσουμε την ίδια την βουλευτική ιδιότητα όλων όσων ψήφισαν, όσα ψήφισαν. Να τους αναγκάσουμε γι' αυτό. Γιατί κάποιοι απ' αυτούς (και δυο δικοί μας) δέχονται αυτές τις περικοπές που προτείνετε στο σχόλιο σας, μόνο και μόνο για να εξιλεωθούν, να παραμείνουν στη Βουλή, να ψηφίσουν και τα επόμενα μέτρα χωρίς ντροπή και με μπόλικο κυνισμό, μέχρι να διαλύσουν τελικά την ελληνική κοινωνία αλλά οι ίδιοι να διατηρούν τον τίτλο του βουλευτή για όσο θα μπορούν.

Σε ό,τι αφορά τους δυο δικούς μας, έχω να τους πω πολύ φιλικά μέσα από το δικό σας μπλοκ, πως η γενναιότητα του βουλευτή δεν εκδηλώνεται κατόπιν εορτής και κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία, αλλά στην κατάλληλη στιγμή και στις ψηφοφορίες κρίσιμων ζητημάτων. Και εκεί έδειξαν αν και πόση γενναιότητα διαθέτουν.

Κι ένα τελευταίο ερώτημα, πάλι για τους δικούς μας: τι θα κάμουν όταν τεθεί και στο Ηράκλειο σε εφαρμογή η εργασιακή εφεδρεία; θα παίρνουν τηλέφωνο για να μην απολυθεί ο δικός τους; ή μήπως το κάνουν ήδη;   

Κ. Καμπιτάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου