ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Αντίπαλοι πλέον στα γήπεδα όχι ομάδες, αλλά φίλαθλοι με πολιτικούς!

image

Δε συνηθίζω να σχολιάζω ποδοσφαιρικά γεγονότα, παρά μόνο όταν αυτά άπτονται κοινωνικοπολιτικών θεμάτων. Δεν μπορώ λοιπόν να αφήσω ασχολίαστο το απαράδεκτο γεγονός της προσπάθειας διακοπής του χτεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα στο ΟΑΚΑ μεταξύ Παναθηναϊκού και Εργοτέλη, επειδή αναρτήθηκε το πανό που βλέπετε στη φωτογραφία.

Κάποιους ενόχλησε προφανώς το πανό, και σίγουρα όχι το διαιτητή. Ο διαιτητής προφανώς πήρε εντολή από “ανωτέρους”, να διακόψει τον αγώνα. Και αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού ματς, δόθηκε συνέχεια έξω από το γήπεδο, με την αστυνομία να κάνει ελέγχους σε αυτοκίνητα για να ανακαλύψει ποιος είχε φέρει το συγκεκριμένο πανό.

Μάλιστα, σε ιστοσελίδα φίλων του Παναθηναϊκού αναφέρεται ότι “κατά τον έλεγχο αυτοκινήτου η αστυνομία άρχισε να βαράει απροκάλυπτα τον κόσμο, με τους προϊστάμενους των αστυνομικών να τους δίνουν συγχαρητήρια και συμβουλές του τύπου «μπράβο, έτσι τους αξίζει», ενώ ζητούσαν από την διμοιρία να περικυκλώσει το αυτοκίνητο!  Ο κόσμος όμως του Παναθηναϊκού σιγά-σιγά αυξανόταν με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνει... εκρηκτική! «Τι κάνετε ρε, ξευτιλίζεστε για 800 ευρώ», φώναζε ο κόσμος στους αστυνομικούς, οι οποίοι συνέχιζαν να βαράνε! Στο τέλος μάλιστα συνέλαβαν τους επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, χωρίς ούτε καν να τους πουν το λόγο!”

Τα παραπάνω βέβαια είναι αντικείμενο εισαγγελικής έρευνας. Όχι για το ποιος ανάρτησε το πανό, κάτι που απ’ όσο γνωρίζω δεν είναι παράνομο (αν ήταν έτσι θα πρέπει να συλληφθούν τα εκατομμύρια Έλληνες που διαδήλωσαν στο Σύνταγμα και την υπόλοιπη Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες), αλλά για τη συμπεριφορά της αστυνομίας και την πιθανή εκτεταμένη χρήση βίας. 

Την εικόνα αυτή που βλέπετε στη φωτογραφία, δηλαδή την ανάρτησης πανό με πολιτικό περιεχόμενο στα γήπεδα, καλά θα κάνουν να τη συνηθίσουν αυτοί που ενοχλήθηκαν. Γιατί σήμερα Κυριακή, μετά τις απαράδεχτες χτεσινές ενέργειες διαιτητή και αστυνομίας, προβλέπω να μη μείνει κανένα γήπεδο χωρίς αντίστοιχο πανό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου