ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Αντιπαράθεση μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων του Ηρακλείου για τη σύγκλιση έκτακτου Δημ. Συμβουλίου ενάντια στο πολυνομοσχέδιο (βίντεο)

Αντιπαράθεση σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο δήμο Ηρακλείου μεταξύ των εκπροσώπων των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης (κων Συντιχάκη και Καμπιτάκη) με τον αντιδήμαρχο Ηρακλείου κο Σισαμάκη που αναπλήρωνε το δήμαρχο, για το αν θα πρέπει να συγκληθεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που θα εκδώσει ψήφισμα συμπαράστασης στον αγώνα των εργαζομένων ενάντια στο προωθούμενο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, που περιλαμβάνει το νέο φορολογικό, την εργασιακή εφεδρεία, το νέο μισθολόγιο-βαθμολόγιο και άλλα  (τουρισμός, τζόγος, κλπ).

Ο κος Σισαμάκης υποστήριξε ότι το θέμα είναι δευτερεύουσας σημασίας - μάλιστα μίλησε για… θεατρική παράσταση!!! – ότι ο δήμαρχος στηρίζει τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στους δήμους και ότι είναι ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας (αυτό κρατήστε το για το μέλλον, μπορεί να χρειαστεί) και ότι μπορεί να εκδοθεί ψήφισμα από τους επικεφαλείς των παρατάξεων, μιας και εν απουσία του Δημάρχου κου Κουράκη και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, το τελευταίο δεν μπορεί να συγκληθεί.

Βέβαια ο κος Συντιχάκης είχε προηγουμένως εκφράσει την άποψη ότι το Δ.Σ. έχει συγκληθεί και άλλες φορές με τον εκτελών χρέη δημάρχου. Ο κος Καμπιτάκης δε είπε ότι ελπίζει μέχρι και αύριο ή το αργότερο την πέμπτη να συγκληθεί το Δ.Σ., και ότι είναι εντελώς άλλο πράγμα το Δ.Σ. του 4ου δήμου της χώρας να τάσσεται επίσημα ενάντια στο πολυνομοσχέδιο, και άλλο να βγει μια κοινή ανακοίνωση των παρατάξεων.

Ο, εκπρόσωπος των εργαζομένων από τη μεριά του είπε με λίγα λόγια ότι και οι εργαζόμενοι επιθυμούν να γίνει Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά… και το κοινό ψήφισμα είναι καλοδεχούμενο!!!

Δεν έλειψαν δε από τη συζήτηση και οι … θερμόαιμοι εργαζόμενοι στο δήμο - υποστηρικτές του δημάρχου κου Κουράκη, που επιτέθηκαν φραστικά στον κο Συντιχάκη και τον κο Καμπιτάκη επειδή… εξέφρασαν διαφορετικές απόψεις από τη δημοτική αρχή! Φαίνεται ότι γι΄αυτούς δε χτυπάει η καμπάνα της εφεδρείας και της περικοπής 30% - 50% των αποδοχών τους… Μάλλον χαίρουν ειδικής μεταχείρισης…

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου