ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Δεν περνάνε πια αυτά τα κόλπα κε Κεγκέρογλου! Ή είσαι με το λαό, ή είσαι εναντίον του (βίντεο)!

Πριν λίγο έτυχε να πέσω πάνω στην ομιλία του βουλευτή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ κου Κεγκέρογλου κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου. Ο άνθρωπος για άλλη μια φορά μίλησε λες και δεν ανήκει στην παράταξη που κυβερνά!! Λες και δεν ψήφισε επί της αρχής το συγκεκριμένο πολυνομοσχέδιο!!!

Είπε ένα σωρό πράγματα που πρέπει να διορθώσει η κυβέρνηση και σε αυτό το πολυνομοσχέδιο, και γενικά στην πολιτική της. Αλλά παρόλα αυτά, συνεχώς τη στηρίζει με την ψήφο του, και ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΑΦΩΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ που είναι ενάντια σε αυτό το νομοσχέδιο.

Αυτά τα κόλπα κε Κεγκέρογλου δεν περνάνε πια στο λαό! Ή ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ, Ή ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας!

ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ, ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΣΤΙΣ 7:30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ “ΝΑΙ”…

4 σχόλια:

  1. διαδηλωτης ΝΕΚΡΟΣ απο τα χημικα των ΜΠΑΤΣΩΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στις επόμενες εκλογές όποτε κι αν γίνουν θα δείτε οτι όχι μόνο θα ξαναβγεί αλλά και με διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον πούλο θα πάρει και αυτός και οι άλλοι ... δεν ξεχνάει ο λαός την προδοσία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θα ξαναδεί βουλή ποτέ και το ξέρει και ο ίδιος πολύ καλά. Μηδέν έργο έκανε. Θα πάρει τον ψήφο των συγγενών του και ούτε αυτόν δεν το έχει σίγουρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή