ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Go English for a week!

Θα έχετε δει ή διαβάσει για το νέο ριάλιτι που ξεκίνησε στη Μεγάλη Βρετανία. Έχει τίτλο “Go Greek for a week” και στην ουσία τονίζει όλα τα κακώς κείμενα και τις παθογένειες της Ελληνικής κοινωνίας, τα οποία είχαν συνέπειες και στην οικονομία της χώρας μας.

Έτσι, π.χ. σε μια κομμώτρια της λένε ότι μπορεί να βγει στη σύνταξη παίρνοντας το 90% του μισθού της, και αυτή μένει έκπληκτη! Μάλιστα, τη ρωτάνε  γιατί είναι 53 χρονών, και δουλεύει ακόμα! Σε ένα οδηγό λεωφορείου λένε ότι θα κερδίζει επιπλέον χρήματα επειδή θα λαμβάνει επίδομα πρωινής προσέλευσης και σ’ ένα χειρούργο ότι δεν θα δίνει τίποτα στην εφορία, καθώς θα φοροδιαφεύγει!

Αυτή λοιπόν είναι η Ελλάδα για τους Βρετανούς. Και, το ριάλιτι αυτό, ήδη γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Έτσι, σκέφτηκα να κατοχυρώσω κι εγώ τα πνευματικά δικαιώματα για ένα νέο ριάλιτι που θα γυριστεί στη χώρα μας, και θα έχει τίτλο “GO ENGLISH FOR A WEEK”

Στο ριάλιτι αυτό θα συμμετάσχει ένας φοιτητής, μια νεαρή κομμώτρια και ένας γιατρός οικογενειάρχης.

Ο φοιτητής θα πρέπει να πληρώνει 7.000 Λίρες Αγγλίας (8.200 ευρώ) για κάθε έτος σπουδών. Επιπρόσθετα, θα πρέπει καθημερινά να κάνει χρήση ινδικής κάνναβης, δυο φορές την εβδομάδα ηρωίνης, ενώ κάθε βράδυ θα πρέπει να καταναλώνει τουλάχιστον 3 λίτρα μπύρας στις pub του soho.

image H κομμώτρια, αφού θα λαμβάνει για ημιεργασία 12.000 Λίρες Αγγλίας (14.000 ευρώ) το χρόνο, θα κάνει διακοπές το καλοκαίρι για 15 μέρες σε ξενοδοχείο all-inclusive 4 αστέρων με 400 Λίρες (470 ευρώ) συμπεριλαμβανομένων των εισιτηρίων. Επίσης θα πρέπει να πίνει κάθε μέρα στο ξενοδοχείο τα δωρεάν ποτά από το πρωί, το βράδυ να βγαίνει στους δρόμους μεθυσμένη και σχεδόν ξεβράκωτη, και να προσβάλει τους ντόπιους. Και, λίγο πριν τελειώσουν οι διακοπές της, να κάνει σεξ με κάποιον που θα έχει γνωρίσει το προηγούμενο βράδυ σ’ ένα μπαρ, και το πρωί να πάει να τον κατηγορήσει στην αστυνομία για βιασμό, για να πάρει τα λεφτά από την ταξιδιωτική ασφάλεια!

image

Τέλος, ο οικογενειάρχης γιατρός θα πηγαίνει στη δουλειά του με το άθλιο μετρό που σιχαίνεσαι να μπεις μέσα, αφού πάντα θα πηγαίνει από τη δεξιά μεριά της σκάλας ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, θα δουλεύει στο γραφείο του, θα πληρώνει όλους του τους φόρους,  αλλά στο τέλος της βραδιάς πριν γυρίσει στο σπίτι του θα πρέπει να βγαίνει ραντεβού με τον εραστή του, αφού στην πραγματικότητα είναι gay!

image

Νομίζω ότι το συγκεκριμένο ριάλιτι θα έχει μεγάλη επιτυχία στη χώρα μας, αντίστοιχη με αυτού που προβάλλεται αυτή την εποχή στη Μεγάλη Βρετανία. Γιατί, όσο η Ελλάδα είναι μόνο αυτά που προβάλλουν αυτοί, άλλο τόσο είναι και η Αγγλία όλα τα παραπάνω που περιέγραψα!

1 Λίρα Αγγλίας = 1.17 ευρώ

3 σχόλια:

  1. Επειδή οι μαλακίες απαντιώνται με μαλακίες, και ειδικά στα εθνικά θέματα δημιουργούν επιπλέον εθνικισμούς σαν αντίδραση, θεωρώ ότι είναι άστοχη η απάντηση και δε χρειαζόταν να γίνει. Έχουμε πολύ πιο σοβαρά προβλήματα από τις ηλιθιότητες αυτές.

    ο Μήτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήτσο, αν εσένα σου αρέσει να σε κοροιδεύουν σε διάφορα τηλεοπτικά δίκτυα ανά την Ευρώπη, εμένα δε μου αρέσει και τόσο.

    Παρέλειψες δε να διαβάσεις προφανώς την τελευταία πρόταση, η οποία αποτελεί το "σοβαρό" κομάτι της ανάρτησης: "όσο η Ελλάδα είναι μόνο αυτά που προβάλλουν αυτοί, άλλο τόσο είναι και η Αγγλία όλα τα παραπάνω που περιέγραψα" ! Και αυτό είχε σκοπό να αναδείξει η ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις δίκιο φίλε! Παρέλειψα να διαβάσω την τελευταία πρόταση, με την οποία συμφωνώ. Πιστεύω πάντως ότι δεν χρειάζεται να δίνουμε καθόλου σημασία σε τέτοιους καθυστερημένους τύπους.

    ο Μήτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή