ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Κατάληψη του δημαρχείου Ηρακλείου αύριο από τους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση

image
Σε κατάληψη του δημαρχείου Ηρακλείου προχωρούν αύριο Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 οι εργαζόμενοι στο δήμο, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει η ΠΟΕ-ΟΤΑ. Η κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν και τα τρία σωματεία εργαζομένων στο δήμο Ηρακλείου αναφέρει τα εξής:


“Τα Σωματεία των εργαζομένων στον Δήμο Ηρακλείου σε κοινή συνεδρίασή τους αποφάσισαν την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Συμμετέχουμε δυναμικά στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας μας για την Κατάληψη των Δημαρχείων όλης της χώρας αύριο Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 .
Συγκέντρωση όλων των εργαζομένων του Δήμου μας αύριο στις 11:00 στην Λότζια να δηλώσουμε με την παρουσία μας το όχι στη χαριστική βολή στο εισόδημά μας, στις κύριες και επικουρικές συντάξεις, την οικονομική κατάρρευση των Δήμων, τις ιδιωτικοποιήσεις βασικών υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. και την απόλυση χιλιάδων εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. και τις Επιχειρήσεις αυτών.
Ο συνεχής και καθημερινός αγώνας για την ανατροπή της πολιτικής και των αποφάσεων της συγκυβέρνησης και της τρόικα είναι υπόθεση όλων των εργαζομένων. Η μάχη είναι καθημερινή και επίπονη, θα συνεχίζεται και θα κλιμακώνεται μέχρι την οριστική δικαίωση.
Στόχος μας είναι να εκφραστεί η αντίθεση των εργαζομένων απέναντι σε αυτή τη βάρβαρη πολιτική, η οποία πρέπει να ανατραπεί από τη λαϊκή κατακραυγή και τον αγώνα των εργαζομένων.
Είναι πλέον πρόδηλο ότι μόνο οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι και οι αυτοαπασχολούμενοι είναι αυτοί που μπορούν να δείξουν ευαισθησία και να υπερασπίσουν τη χώρα από το γενικό ξεπούλημα που αποφάσισε η κυβέρνηση.
Οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. βρίσκονται αντιμέτωποι με μία πρωτοφανούς βαρβαρότητας πολιτική. Καλούμε σε ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ και ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ, όλους τους εργαζόμενους, από όλους τους χώρους σε ένα ΠΛΑΤΥ ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ενάντια στο ξεπούλημα της ζωής μας. Απέναντι στην ισοπέδωση των πάντων, ο μόνος δρόμος είναι η μαζική και σθεναρή αντίδρασή μας..
Τα Δ.Σ των Συλλόγων”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου