ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Απελθέτω απ’ εμού το δακρυγόνον τούτο!

image Ο παραιτηθείς υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής άρχισε την προεκλογική του εκστρατεία για την αρχηγία του πάλαι ποτέ Σοσιαλιστικού Κόμματος της Ελλάδος (the political party formerly known as PASOK) με μια καταπληκτική τηλεοπτική εμφάνιση στο ΣΚΑΙ.
Εκεί, λίγο - πολύ μας είπε ότι δεν έχει καμία ευθύνη για τα επεισόδια και τη δράση των ΜΑΤ και της αστυνομίας, ότι «δεν επιχειρούν οι υπουργοί, επιχειρούν τα σώματα ασφαλείας» , προσθέτοντας πως όταν πήγε στο υπουργείο ανέλαβε την ευθύνη να υλοποιήσει την πολιτική της κυβέρνησης για ήπια αντιμετώπιση των κοινωνικών αντιδράσεων σε μία ταραγμένη περίοδο. Ακόμα είπε ότι στους 17 μήνες που έμεινε στο υπουργείο έγιναν 1.300 πορείες και διαδηλώσεις, τονίζοντας πως δεν απαγορεύτηκε καμία πορεία και δεν αφαιρέθηκε το δικαίωμα του πολίτη να διαδηλώσει (απλά τους άφηναν να βγουν στους δρόμους και τους τάραζαν στο ξύλο και τα δακρυγόνα)!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου θα είναι άμεση. Με εμφάνισή του σε πρωινή εκπομπή...
στο άλλο μνημονιακό κανάλι της χώρας θα δηλώσει ότι δεν ευθύνεται αυτός για την οικονομική πολιτική του υπουργείου Οικονομικών και της κυβέρνησης, αλλά υπηρεσιακοί παράγοντες και ο προκάτοχός του. Και ότι τις μειώσεις συντάξεων και μισθών τις ζήτησαν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι και οι εργαζόμενοι, προκειμένου να βγει αυτός και η χώρα από τη δύσκολη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου