ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Διχασμένες προσωπικότητες

mix Είναι απίστευτο, και δε νομίζω ότι συμβαίνει σε καμιά άλλη χώρα του κόσμου: μας κυβερνούν διχασμένες προσωπικότητες!
Δεν εξηγείται διαφορετικά το ότι, ενώ μας παρακαλάνε μέρα – νύχτα εδώ και 2 χρόνια να μην βγάζουμε τα χρήματά μας από τις ελληνικές τράπεζες, και όσοι το έχουμε κάνει μας καλούν να τις επιστρέψουμε πίσω, και από την άλλη να δίνουν εντολή στους προϊστάμενους των εφοριών να εφαρμόσουν ένα νόμο που βρίσκεται στο ψυγείο εδώ και μια δεκαετία (άρθρο 24 του Ν. 2951/2001), και να προβούν σε κατασχέσεις για χρέη προς το δημόσιο από 4.000 ευρώ!
Θα μου πείτε, αυτό περίμενες για να καταλάβεις ότι οι πολιτικοί μας είναι σχιζοφρενείς; Εδώ έχουν κάνει τουλάχιστον από μία κουλουμούντρα* ο καθένας μόλις τους τελευταίους 2 μήνες! Κοντεύω να πιστέψω ότι ο Σαμαράς είναι...
ΠΑΣΟΚ και ο Κεγκέρογλου αντιπολίτευση! Άσε που ο Βενιζέλος είναι ο πιο αντισυνταγματικός συνταγματολόγος ever, ο Κουβέλης ο πιο αντιμνημονιακός υπέρμαχος του μνημονίου, η Ντόρα η πιο άμεπτη παρθένα της πολιτικής με πολιτική πορεία 28 ετών, ο Καρατζαφέρης χλευάζει τους πρώην υπουργούς του και ο Τσίπρας θέλει συνένωση των δυνάμεων της αριστεράς αφού πρώτα διέσπασε το Συνασπισμό!! Η μόνη σταθερή στον… παραλογισμό της είναι η Παπαρήγα!  
Όχι, δεν ξέχασα το Γιωργάκη. Αλλά αυτός είναι μια κατηγορία από μόνος του: για τα σίδερα, και με τις δύο έννοιες!
*κουλουμούντρα = κωλοτούμπα στα Κρητικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου