ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Λεφτά υπάρχουν, για … πριμ στον ΟΦΗ!

image Θα έχετε διαβάσει οι περισσότεροι για το πριμ των 30.000 ευρώ που έδωσε… ο δήμαρχος Ηρακλείου κος Κουράκης στους παίχτες και στον προπονητή του ΟΦΗ για τη νίκη του επί του Παναιτωλικού. Βέβαια, δε διάβασα πουθενά να αναρωτιέται κανένας που βρήκε αυτά τα χρήματα ο κος Κουράκης και τα έδωσε στον ΟΦΗ, αν δικαιολογούνται από κάπου, αν δηλώθηκαν , κλπ. ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, δηλαδή, με μια φράση αυτά τα 30.000 ευρώ.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά σήμερα διαβάζω ότι τους είπε “να μη χάσουν από την Κέρκυρα”, και τους υποσχέθηκε και… νέα πριμοδότηση!!! Και όλα αυτά σε μια εποχή που ο ΟΦΗ ψάχνει αρκετά χρήματα για να καλύψει οφειλές και να πάρει την αδειοδότηση για τη νέα χρονιά!!!

Φαίνεται τελικά Λεφτά Υπάρχουν για τον ΟΦΗ, αν … νικάει ομάδες για να παραμείνει στην κατηγορία ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ! Και κανένα, μα κανένα, δεν ενδιαφέρει η προέλευσή τους! Είναι δυνατόν; Θα μου πεις, για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα μιλάς ρε φίλε, δεν ξέρεις πως κυκλοφορεί το χρήμα εκεί; Όχι, δεν ξέρω είναι η αλήθεια, παρά μόνο υποψιάζομαι…

Κι επειδή άκουσα να συζητείται έντονα , και το είχα σκεφτεί κι εγώ πριν καν το ακούσω, υποψιάζομαι ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτά τα πριμ!!! Αλλά επειδή δεν το ξέρω σίγουρα, όνομα δε λέω! Πάντως μουστάκι έχει και … το αγοράζουν οι νονοί στα φιλιοτσάκια τους το Πάσχα!!

2 σχόλια:

  1. Κακίες για τον Εργοτέλη που δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα, Αντίπαλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε όχι και κακίες!! Τον Εργοτέλη τον συμπαθώ σαν "ιδέα" μιας και δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τις ομάδες, επειδή το ήθος που έχει δείξει εδώ και χρόνια δεν το βρίσκεις εύκολα στα Ελληνικά γήπεδα. Αλλά νομίζω στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι δικαιολογημένες οι υποψίες μου... Ποιος δίνει πριμ στον ΟΦΗ για νίκες που δεν έχουν καμία σημασία για κανένα άλλο εκτός από τον Εργοτέλη; Και σου είπα, πέρα από σκέψη μου, το άκουσα και από φίλο του Εργοτέλη που ξέρει πρόσωπα... Πάντως όρκο δεν παίρνω, αυτό είναι σίγουρο!
    Ξέρεις όμως, στα δικαστήρια, το κίνητρο είναι από τους βασικούς λόγους για τους οποίους σε κρίνουν ένοχο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή