ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Η προφητεία (βίντεο)

image “Aπό μικρό κι από… τρελό μαθαίνεις την αλήθεια”,  λέει ο σοφός λαός. Μόνο που, επιτρέψτε μου να πω ότι ο συγκεκριμένος κύριος στο παρακάτω βίντεο, δεν είναι τρελός ή χαζός ή οτιδήποτε έχει ακουστεί κατά καιρούς. Είναι ιδιότροπος, γραφικός, αλλά χαζός ή τρελός σε καμία περίπτωση.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι πρόβλεψε για το πολιτικό μας σύστημα τον Απρίλιο του 1993 παρακαλώ:

6 σχόλια:

  1. ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ, ΑΥΡΙΑΝΟΙ ...ΣΩΤΗΡΕΣ?

    ΠΟΤΕ!

    ΡΙΧΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα σχόλια είναι ελεύθερα, αλλά υπάρχουν και όρια. Τα σχόλια πρέπει να έχουν σχέση με την ανάρτηση, και να μην έχουν σκοπό τον προσυλητισμό. Παρακαλώ μη συνεχίσετε να σχολιάζετε με αυτό τον τρόπο. Θα αναγκαστώ να διαγράψω σχόλια και δε θέλω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω ότι το καλύτερο θα ήταν να τα διαγράψεις. Δεν τιμάνε και το blog σου, το οποίο απέχει μακρά από τις ναζιστικές ιδεολογίες μια συμμορίας.Και με αφορμή αυτό, δεν πρόκειται για βήμα που παρέχεις (οποιοδήποτε) σε κάποιο κόμμα, αλλά για μια συμμορία δολοφόνων μίσους.
    Καλή σου μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα proximos. Μ' έχειαπασχολήσει αρκετά το θέμα, και κατέληξα στο να μη διαγράψω τα συγκεκριμένα σχόλια...Είμαι αντίθετος στη διαγραφή σχολίων. Γιατί με πρόσχημα ή αιτιολογία αν θες τη ναζιστική ιδεολογία της Χρυσής Αυγής, θα πρέπει να προβώ σε ενέργεια μη δημοκρατική κατά την άποψή μου, η οποία είναι η στέρηση της ελευθερίας του λόγου και της άποψης του καθενός μέσω του σχολιασμού στο ιστολόγιο. Η "συμμορία" αυτή όπως την ονομάζεις, είναι πλέον κόμμα και διεκδικεί την ψήφο των Ελλήνων. Ελπίζω κι εύχομαι να μην τα καταφέρει να εκλέξει κάποιο βουλευτή γιατί είμαι εντελώς αντίθετος σε ότι πρεσβεύει, αλλά δε θέλω να φιμώσω και κανένα. Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά έτσι μου έκοψε... Αν βέβαια παραγίνει το κακό, και σε κάθε ανάρτηση βλέπω και άσχετα σχόλια που σκοπό έχουν μόνο τον προσυλητισμό, θα αλλάξω στάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "γιατί είμαι αντίθετος με ό,τι πρεσβεύει..."

    εάν είσαι αντίθετος με εκείνα που πρεβεύει, τα οποία βασικά απ' όσο ξέρω είναι
    -να μπουν φυλακή οι κλέφτες (αποκλείεται να διαφωνείς)
    -να απελαθουν οι λ/μ (αυτό το λέει ακόμα και το πασόκ!)
    -να τιμούμε τους ήρωες πχ των Ιμίων και να μη βρίζουμε την Ελλάδα (δεν νομίζω να διαφωνείς)

    -πουθενά οι άνθρωποι δεν είπαν ότι η γυναίκα δεν είναι ίση, όπως τους κατηγορούν, αλλά λένε να δουλεύει λιγότερες ώρες για να έχει χρόνο για τα παιδιά της, ούτε βέβαια είπαν ποτέ τπτ άλλο "περίεργο", κι όποια άλλη κατηγορία είναι ανάξια λόγου πχ οι γερμανοί έκλεψαν τον αρχαιοελληνικό χαιρετισμό άρα φταίει η ...χ.α!!! Ας μη λέμε γελοιότητες.

    αν λοιπόν είναι να κόβεις σχόλια λόγω αντίθετης γνώμης τότε τουλάχιστον άλλαξε τον τίτλο "αντίπαλοι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΟΙΠΟΝ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Χ.Α. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΤΙΚΟΙ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή