Αγαπημένα βιντεάκια

Loading...
ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

Δημόσια περιοδεία της Χρυσής Αυγής στη Λαϊκή Αγορά Αγ. Νικολάου!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ των Αλληλέγγυων Πολιτών Μεραμβέλλου :
image
Σήμερα 2-5-012 μία ημέρα μετά τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς  στην επέτειο  της εκτέλεσης των 200 στη Καισαριανή την Κατοχή , οι απόγονοι των Ελληνοδοσίλογων  που τότε ως κουκουλοφόροι κατέδιδαν τους πατριώτες και τους εκτελούσαν  οι Γερμανοί , οι Νεοναζιστές  της Χρυσής Αυγής τόλμησαν να κάνουν δημόσια περιοδεία  μοιράζοντας φυλλάδια,  δήθεν για την προεκλογική τους εκστρατεία. στη Λαϊκή  Αγορά Αγ. Νικολάου.
Σκορπώντας το δηλητήριο του φασισμού  προσπαθούν να εδραιωθούν στην κοινή συνείδηση ως  νόμιμη οργάνωση με ίσα πολιτικά δικαιώματα , αυτοί που σκότωσαν και σκοτώνουν λαούς,  αυτοί που καταλύουν τη δημοκρατία ,  αυτοί που οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι έκαψαν τα χωριά μας την κατοχή.
Κανένας Δημοκράτης , καμιά Δημοκρατία δεν πρέπει να δίνει χώρο, βήμα, ψήφο , νομιμοποίηση στους σφαγείς της . Καμιά ανοχή στην εγκληματική αυτή οργάνωση που καθοδηγείται από τους...
Γερμανούς Νεοναζιστές  και τις μυστικές υπηρεσίες . Καμιά ανοχή στο ασφαλίτικο αυτό «κόμμα».
Οι Αλληλέγγυοι Πολίτες Μεραμβέλλου  σε εξόρμησή τους στη Λαϊκή Αγορά Αγ. Νικολάου την Τετάρτη 2/5/12  ενημέρωσαν τους πολίτες και εξεδίωξαν τους   προερχόμενους από την Ιεράπετρα  ναζιστές αυτούς, καλώντας  τους Πολίτες να υπερασπίσουν την Δημοκρατία  από τους φασίστες και την Πατρίδα από την νέα κατοχή των τραπεζιτών.
Η αστυνομία  έκανε προσαγωγές πολιτών που μετά από διαμαρτυρίες μας  αφέθησαν ελεύθεροι.
Κάνουμε δημόσια έκκληση σε όλους τους πολίτες.
-Καμία ψήφο στη Νεοναζιστική Χρυσή Αυγή , για να μη νομιμοποιηθούν  στο Ελληνικό κοινοβούλιο  οι μαχαιροβγάλτες  των Χιτλερο- Νέο Γερμανών .
Καλούμε την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Λασιθίου  να καταγγείλει τα φαινόμενα αυτά  και να μη κρατά ίσες αποστάσεις ανάμεσα στη δημοκρατία και τον φασισμό , ανάμεσα την νομιμότητα και την εγκληματικότητα και να προστατέψει τα μέλη της από οποιαδήποτε διασύνδεση με αυτή την οργάνωση.
Καλούμε την ΕΛΜΕ Λασιθίου να  αποβάλει άμεσα  από τις τάξεις της τον γνωστό  «συνάδελφό» τους  Χρυσαυγίτη και δ/ντή του νυχτερινού ΕΠΑΛ της Ιεράπετρας που κάνει  ανοικτή προπαγάνδα υπέρ των ναζιστικών ιδεών και οργανώνει νέους  που δυστυχώς  δεν γνωρίζουν τι έκαναν οι Γερμανοί στους παππούδες τους, σε παραβατικές ομάδες με συνθήματα , σε ασκήσεις με ναζιστικούς  χαιρετισμούς και δημόσιες επιθέσεις .
Καλούμε την Δ/νση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης να κινήσει την πειθαρχική διαδικασία για την αφαίρεση της θέσης του.
Τέλος καταγγέλλουμε ότι μέλη των αλληλέγγυων δέχτηκαν απειλές  και προειδοποιήσεις για την σωματική ακεραιότητά τους από τους Χρυσαυγίτες  με τρόπο που παρέπεμπαν  σε τρομοκρατική ενέργεια .
Οι Ναζιστές στην Κρήτη θα έρχονται μόνο με αλεξίπτωτα..
Ο Ναζισμός δεν είναι πολιτική δράση, είναι εγκληματική οργάνωση.

4 σχόλια:

 1. Ο λαός δεν ξεχνάει τόσο εύκολα όσο νομίζουν.

  Επιμένω πως πρόκειται για συμμορία και για αυτό δεν πρόκειται να τη δούμε πρώτο κόμμα. Αν παρατηρήσουμε όμως, ο λόγος της δεξιάς γίνεται όλο και πιο ακραίος.Ο Σαμαράς μιλάει για διατήρηση της κοινωνικής συνοχής με περισσότερες φυλακές, περισσότερη αστυνομία και κάμερες σε όλους τους δημόσιους δρόμους (ζάππειο). Είναι λογικό λοιπόν να βρίσκει έδαφος η συμμορία των μισάνθρωπων.

  Μη ξεχνάμε πως δεν είναι τυχαίο πως τα φασιστοειδή ξεπετάγονταν πάντα σε περιόδους οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Όχι γιατί παρέχουν κάποια λύση. Αλλά γιατί η ταξική φύση του συστήματος, προκειμένου να διατηρήσει τα προνόμια υπέρ της άρχουσας τάξης, παρουσιάζει εχθρούς στην κοινωνία. Ο χειραγωγημένος λαός (από τις κοινωνικές συνθήκες, τους κρατικούς ιδεολογικούς μηχανισμούς - ΜΜΕ κτλπ) σε κατάσταση κρίσης, είναι περισσότερο εύκολο να συσπειρωθεί απέναντι σε έναν πλασματικό εχθρό, παρά να συσπειρωθεί σε ένα κοινό σκοπό, που είναι η λύση των κοινωνικών εκείνων σχέσεων που δημιουργούν τα προβλήματα.

  Η Χ.Α. απευθύνεται σε ανθρώπους που άκριτα, θεωρούν λογική την αντιεπιστημονική παραδοχή ότι η ελληνική φυλή έχει το ίδιο αίμα, ίσως οι περισσότεροι από αυτούς να πιστεύουν ότι αξίζει περισσότερο η δικιά τους ζωή από τους μετανάστες που δολοφονούν. Απευθύνονται σε ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα πως δημιουργείται η μετανάστευση, δεν έχουν ιδέα πως δημιουργήθηκαν τα έθνη κράτη, δεν έχουν ιδέα από την ιστορική κίνηση των κοινωνιών (πέρα από έθνη, κράτη και σύνορα), που δεν θα μπορέσει κανένας με το ''γνήσιο το αίμα το ελληνικό'' να την σταματήσει. Δεν έχουν ιδέα και κρίση ωστόσο, γιατί η πλειοψηφία τους δεν είχε με οποιονδήποτε τρόπο τη δυνατότητα πρόσβασης στην μόρφωση και την παιδεία. Και για αυτό υπάρχουν κοινωνικοί λόγοι σαφώς.

  Όταν η κοινωνία διαλύεται όχι από κάποια συνομωσία των ξένων, αλλά από οικονομικές συνθήκες και πολιτικές επιλογές, ο κόσμος έχει την ανάγκη να αισθάνεται δυνατός. Δένεται πιο πολύ με το σπίτι του και τον τόπο του και κατηγορεί εύκολα κάθε τι ξένο που είναι δίπλα του. Αλλά όχι έτσι ξαφνικά. Αυτό το ξένο, προπαγανδίζεται από καιρό μέσω των μηχανισμών που προανέφερα. Εκεί αναπτύσσεται η ναζιστοσυμμορία. Στους ηλίθιους διαχωρισμούς.Δείτε και το τελευταίο παράδειγμα, με τις κοπέλες με το aids.

  Μόνο με κοινωνικούς αγώνες, όπως έχει αποδείξει κάθε λαός ότι μπορεί, και με στόχο την ικανοποιήση των αναγκών ΟΛΗΣ της κοινωνίας, θα απαλλαγούμε και από τις πολιτικές αυτές και από τις εκμεταλλευτικές οικονομικές σχέσεις και από τις ιδεολογικές αντιεπιστημονικές ηλιθιότητες που καλλιεργούνται.

  Καλούς αγώνες!
  Να τσακίσουμε τον φασισμό!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. misoon tin hrisi avgi epeidi tha valei fylaki toos kleftes.
  kai perissotero tin misoon epeidi an mpei stin vooli DEN tha toos afisei na xanakleψoon.

  min to koψeis

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 10:55 AM
  ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ? ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ "ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ", ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?
  ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ Η ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. "Καλούμε την αστυνομία... να μην αφήνει το προσωπικό της... να είναι μέλη ή φίλοι [κάποιου κόμματος]"....?

  "Καλούμε την ΕΛΜΕ να ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ!!! ένα μέλος της επειδή... είναι φίλος [κάποιου] κόμματος"....???

  Φοβάμαι ότι έχετε ξεφύγει.....
  Τράτζικ.......

  Θα δούμε τι θα ψηφίσουμε οι κρητικοί. Υπομονή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή