ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Τιμές “φωτιά” στο κυλικείο της Δημοτικής πλαζ Καρτερού!

image Επισκέφτηκα χτες για πρώτη φορά φέτος τη δημοτική πλαζ Καρτερού, την οποία είχα ακούσει ότι δεν έχει παραχωρήσει ο δήμος Ηρακλείου σε κάποιο ιδιώτη για εκμετάλλευση. Σκέφτηκα ότι, αφού ο ίδιος ο δήμος έχει και το κυλικείο, οι τιμές θα είναι πολύ καλές. Αμ δε!
Πέρα του ότι πληρώνεις 4 ευρώ για το ζευγάρι τις ξαπλώστρες , που είναι μεν τιμή μικρότερη απ’ ότι σε άλλες παραλίες (αφού συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν και η ομπρέλα), αλλά απρόσιτη για κάποιον που καθημερινά πηγαίνει για μπάνιο,  αν θες να πιεις ένα καφέ από το κυλικείο της ΔΕΠΤΑΗ (δημοτική επιχείρηση) πρέπει να τον πληρώσεις 2,5 ευρώ! Αν έρθεις δε στο κέφι και θες να πιεις τη μπυρίτσα σου, θα σκάσεις 3 ευρουλάκια παρακαλώ!! Αν σε “κόψει” και η πείνα και θες κανένα σαντουιτσάκι, θα πρέπει να το πληρώσεις κι αυτό 3 ευρώ!
Πείτε μου τώρα, σε καιρό κρίσης, ποιο φοβερό επιχειρηματικό μυαλό σκέφτηκε...
να χρεώνει 2,5 ευρώ τον καφέ, όταν πηγαίνοντας προς την παραλία συναντά κανείς τουλάχιστον 3 ή 4 καντίνες που τον πουλάνε 1,30 ευρώ; Ποιος θα την “πατήσει” δεύτερη φορά και θα ξαναπάρει καφέ από εκεί, ή δε θα φέρει από το σπίτι σάντουιτς, καφέ και μπύρες;
Βάλτε μυαλό εκεί στη ΔΕΠΤΑΗ τώρα που είναι ακόμα νωρίς και έχει ακόμα 1,5 μήνα καλοκαίρι, και σταματήστε να “χτυπάτε” τον κόσμο εκεί που πονάει: στο πορτοφόλι! Αφήστε να απολαύσει ο Ηρακλειώτης το μπανάκι του χωρίς άγχος για το αν θα του ζητήσει το παιδί του ένα σάντουιτς και δεν μπορεί να του το αγοράσει!
Υ.Γ: Τόσες πέτρες στην παραλία που βρεθήκανε φέτος; Πέρσι δεν υπήρχαν, τις μεταφέρανε εκεί για κάποιο λόγο;

1 σχόλιο:

  1. Αυτές τις τιμές τις πληρώνουμε εμείς που δεν είμαστε προνομιούχοι. Αλήθεια πληρώνουνε τα ίδια και οι οικογένειες των διευθυντών, των εργαζομένων και των φίλων τους που ξημεροβραδιάζονται εκεί. Μην πούμε δε για τα παιδιά τους και τους φίλους των παιδιών τους.
    ΔΕΠΤΑΗ: μεγάλο πάρτυ γίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή