Αγαπημένα βιντεάκια

Loading...
ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012

Και η ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα κόντρα στην κυβέρνηση;

image Μια μέρα μετά την παραίτηση του Νίκου Νικολόπουλου από τη θέση του υφυπουργού Εργασίας,  η συνδικαλιστική παράταξη που πρόσκειται στη ΝΔ, η  ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα, εξέδωσε ανακοίνωση  με την οποία συντάσσεται πλήρως με τις απόψεις του παραιτηθέντος υφυπουργού περί  εγκατάλειψης της αναδιαπραγμάτευσης. Μάλιστα, προειδοποιεί την κυβέρνηση ότι αν συνεχίσει έτσι, ξεχνώντας την κοινωνία και τις προεκλογικές της δεσμεύσεις θα πρέπει να περιμένει κοινωνική έκρηξη!
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα, έχει ως εξής:
“Εάν η κυβέρνηση σταθεί απέναντι στην τρόικα με την ίδια αποφασιστικότητα που δείχνει για τις ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ και δηλώσει ότι έχει ΜΠΕΙ ΠΑΤΟΣ ΣΤΟ ΒΑΡΕΛΙ, ότι θα αποκατασταθεί ο κατώτατος μισθός, οι Σ.Σ.Ε., οι εργασιακές σχέσεις που μετά τις νομοθετικές παρεμβάσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων κατ' εντολή των κουκουλοφόρων κατέστησαν ζούγκλα την αγορά εργασίας, έχοντας φθάσει στο 1,5 εκατ. ανέργους σε εκ περιτροπής εργασία μιας ημέρας την εβδομάδα, σε περισσότερους εργαζόμενους μερικής από πλήρους απασχόλησης κλπ., τότε θα πείσει ότι έχει το βλέμμα της στραμμένο στην κοινωνία που εδώ και δύο χρόνια δοκιμάζεται και χειμάζεται με τις αδιέξοδες και καταστροφικές πολιτικές που εφαρμόζονται και θα πείσει ότι λειτουργεί με γνώμονα το ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ και όχι το ΚΑΛΟ ΚΟΙΝΟ!
Πιστεύουμε ότι η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ πρέπει να χρησιμοποιηθεί προς όλες τις κατευθύνσεις και όχι μονομερώς προς όφελος των δανειστών! Προειδοποιούμε ότι...
εάν ξεχάσει την ΚΟΙΝΩΝΙΑ και τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, η κοινωνία όχι μόνο θα εξεγερθεί, αλλά θα εκραγεί! Σε αυτούς δε τους Υπουργούς που παριστάνουν τους ... ινδιάνους και θυσιάζουν στο βωμό της προσευχής ότι απέμεινε όρθιο, ικανοποιώντας και τις τελευταίες απαιτήσεις των ΤΡΟΪΚΑΝΩΝ πιστεύοντας ότι έτσι θα ΕΞΕΥΜΕΝΙΣΟΥΝ... το πνεύμα της Λαγκάρντ, της Μέρκελ, του Σόιμπλε και του Ρέσλερ που δεν έχουν διάθεση να επαναδιαπραγματευτούν, τους καλούμε να σταματήσουν να συμπεριφέρονται ως ιθαγενείς και να σταθούν ως ισότιμα μέλη στην Ε.Ε. ικανοποιώντας τη νωπή λαϊκή εντολή !
Σε ότι αφορά τα περί ιδιωτικοποιήσεων, οφείλουν να μας γνωστοποιήσουν το κριτήριό τους, διότι δεν μπορεί να ΠΩΛΕΙΤΑΙ ο ΟΣΕ γιατί δήθεν παράγει... έλλειμμα, η ΔΕΗ για να γίνει ανταγωνιστική, η ΕΥΔΑΠ γιατί έχει ΚΕΡΔΗ και η Δημόσια περιουσία για να μην ... καταπατηθεί !
Αυτό δεν είναι κριτήριο και θυμίζει την πλανόδια λογική "ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΩ".
Ας αξιοποιήσουν λοιπόν προς όφελος της κοινωνίας το αίτημα της επαναδιαπραγμάτευσης γρήγορα και όχι νωχελικά.
Άλλωστε ο λαός απέρριψε τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, απέρριψε τις... τυφλές ιδιωτικοποιήσεις και ζήτησε ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ!
Ας μην ξεχνούν οι κυβερνώντες την προγραμματική συμφωνία και ας σταματήσουν κάποιοι να παραφράζουν την εντολή που πήραν από το λαό στις 17 Ιούνη ...
Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ!
ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ!”
Δεν πιστεύω τα σαΐνια της κυβέρνησης (βλέπε Αβραμόπουλος) να πουν πάλι ότι είναι άνευ σημασίας και αυτή η ανακοίνωση; Ή , ακόμα χειρότερα, να πουν ότι …κρύβεται ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω από αυτήν! Γιατί είναι πολύ εμφανές από τις πρώτες ημέρες της διακυβέρνησης της ελληνικής Τρόικας ότι τα μέλη της  ενεργούν ενάντια στις ίδιες τους τις προγραμματικές δηλώσεις!
Απλά κάποιοι εθελοτυφλώντας , αρνούνται να το παραδεχτούν. Κακό τση κεφαλής τους, που λέμε και στο χωριό μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου