ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Μεγάλη επιτυχία του ΕΟΤ: η Τρόικα μένει Ελλάδα!

Μετά τα επιτυχημένα τηλεοπτικά και διαδικτυακά σποτάκια του ΕΟΤ, φαίνεται να επιτυγχάνεται ο στόχος της προσέλκυσης ξένων τουριστών στη χώρα μας! Πέρα από τις αφίξεις στα αεροδρόμια και τις κρατήσεις στα ξενοδοχεία, η μεγαλύτερη επιβεβαίωση γι’ αυτό έρχεται από το ..κλιμάκιο ελέγχου της ΤΡΟΙΚΑ!
Παρά το αρχικό τους σχέδιο, που προέβλεπε αποχώρηση  στο τέλος Ιουλίου και να επιστροφή τέλος Αυγούστου, ο Πολ Τόμσεν και οι εκλεκτοί των δανειστών μας αποφάσισαν να μείνουν όσο χρειαστεί στην Ελλάδα! Για να μας βοηθήσουν φυσικά!
Και γιατί να μην το κάνουν άλλωστε; Γιατί να μη μείνουν στην καρδιά του καλοκαιριού, στην ομορφότερη χώρα για καλοκαιρινές διακοπές, με όλα τα έξοδα πληρωμένα; Να γυρίσουν στη Δανία και τη Γερμανία, που αυτές τις μέρες βρέχει; Καλύτερα στην Ελλάδα, ας είναι και στην Αθήνα… Εξάλλου, η Αθήνα το 15Αυγουστο είναι μια χαρά!
Βρε μέχρι το τέλος του μνημονίου, να μου το θυμηθείτε,...
θα έχουν γίνει όλοι Έλληνες! Ή θα φέρουν εδώ τις οικογένειές τους να ζήσουν μόνιμα, ή.. θα χωρίσουν τις γυναίκες τους και θα την αράξουν μια για πάντα σε κανένα νησί! Άσε που θα λέει ο ένας τον άλλο “μαλάκα” κάθε δύο λεπτά (και όχι άδικα)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου