ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Συμβολικός αποκλεισμός της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης για τις περικοπές στους δήμους (φωτογραφίες)

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έληξε ο συμβολικός αποκλεισμός του κτηρίου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης από εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εργαζόμενους στους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.
DSC06740
Αντιπροσωπεία των παρευρισκομένων συναντήθηκε με το Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης διοίκησης Κρήτης κο Δεικτάκη και του εξέθεσαν τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και τα αιτήματά τους από την κεντρική κυβέρνηση. Από την πλευρά των εργαζομένων, ήταν έκδηλη η αγωνία τους για το αν θα έχουν δουλειά το επόμενο διάστημα, και – αν αυτό εξακολουθήσει να συμβαίνει – αν θα πληρώνονται κανονικά!
Πάντως, δε φαίνεται όλοι οι εργαζόμενοι να μοιράζονται τις ίδιες αγωνίες, αφού ...το πλήθος του κόσμου ήταν σχετικά μικρό σε σχέση με το σύνολο των εργαζομένων σε όλους τους δήμους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Βέβαια η μεταφορά τους από την ενδοχώρα στο Ηράκλειο είναι πράγματι ένας ανασταλτικός παράγοντας και ένας από τους λόγους της μικρής σχετικά συμμετοχής.
Στην παράσταση διαμαρτυρίας συμμετείχαν αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κος Κριτσωτάκης και κα Σακοράφα, η τελευταία ως υπεύθυνη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον τομέα της αυτοδιοίκησης.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:
DSC06741 DSC06739DSC00670 DSC00671  DSC00673DSC06737
image

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου