ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Κανονικά το “Βοήθεια στο Σπίτι” και τα ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ παρά το 2ήμερο λουκέτο στους δήμους. Στις θέσεις τους οι εργαζόμενοι χωρίς να προσφέρουν υπηρεσίες

kede2 copy Με έγγραφό της η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) προς τους δημάρχους της χώρας και τις Περιφερειακές Ενώσεις ενημερώνει για το διήμερο λουκέτο στους δήμους στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό, που έχει ημερομηνία 10-9-12 και το υπογράφει ο Γενικός Διευθυντής ΚΕΔΕ κος Παναγιώτης Βασιλείου, “οι Δημοτικοί Υπάλληλοι ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ και αποχωρούν στο τέλος του ωραρίου εργασίας τους ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ” .  Υπηρεσίες προσφέρονται κανονικά μόνο στις πολύ ευαίσθητες οργανικές μονάδες “Βοήθεια στο Σπίτι” και ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ.
Με το έγγραφο αυτό λοιπόνδίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ το πλαίσιο λειτουργίας, ή μάλλον υπολειτουργίας των δήμων το διήμερο αυτό των κινητοποιήσεων. Βλέπετε ολόκληρο το έγγραφο παρακάτω:
kede1 copy
 kede2 copy
Βέβαια υπάρχει και μια απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ που καλεί τους εργαζόμενους να κατέβουν στην πορεία που θα γίνει στην Αθήνα προς το Υπουργείο Οικονομικών, κι εκεί κάπου μπερδεύει το πράγμα. Θα μείνουν “κλειδωμένοι” οι υπάλληλοι, ή θα πάνε στην πορεία; Και τι από τα δύο θα δώσει εντολή κάθε δήμαρχος να γίνει; Για το δήμο Ηρακλείου πάντως, αυτή τη φορά υπάρχει εντολή να μείνουν οι υπάλληλοι μέσα, όπως αναφέρεται στο έγγραφο της ΚΕΔΕ.
image

2 σχόλια: