ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Επιτέλους μείωση!!!

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου προχώρησε το Σάββατο 24 Απριλίου 2010 στον προσδιορισμό νέων τιμών για 1.551 φαρμακευτικά προϊόντα, τα οποία σύμφωνα με το Υπουργείο Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, αποτελούν το 50% της συνολικής φαρμακευτικής δαπάνης. Το ποσοστό μεσοσταθμικής μείωσης των τιμών κινείται στο 30%. Οι τιμές έχουν ήδη σταλεί στα μέλη της Επιτροπής Τιμών Φαρμάκων, προκειμένου την επόμενη εβδομάδα η Επιτροπή να καταθέσει τη γνώμη της και οι υπηρεσίες να προχωρήσουν  στην έκδοση του νέου Δελτίου Τιμών Φαρμάκων.

Αναμφισβήτητα θετική ενέργεια του υπουργείου, που αναμένεται να ανακουφίσει μεγάλο μέρος του πληθυσμού, αλλά και τα ασφαλιστικά ταμεία. Περιμένουμε κι άλλες τέτοιες ενέργειες από την κυβέρνηση, και ειδικά στο χώρο της υγείας.

Για κάτι τέτοια σας ψήφισε ο κόσμος κ. Παπανδρέου!! Αυτά περιμένει από την κυβέρνησή σας: να μειώσετε τις τιμές στα φάρμακα, να περιορίσετε τις μίζες από τις προμήθειες στα δημόσια νοσοκομεία και στα δημόσια έργα, να φορολογήσετε τις τράπεζες (τις οποίες το φορολογικό νομοσχέδιο αφήνει ανέπαφες), να περιορίσετε τη φοροδιαφυγή, να πατάξετε τη διαφθορά αλλά και τη γραφειοκρατία στο δημόσιο τομέα και να στηρίξετε τη μικρομεσαία επιχείρηση με μέτρα αναπτυξιακού χαρακτήρα, ώστε να μη χάσει ο κόσμος τη δουλειά του!!!

Γι’ αυτά πήρατε εντολή στις 4 του Οκτώβρη, και όχι για να μειώσετε μισθούς και να πάρετε πίσω κεκτημένα δεκαετιών!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου