ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Σήμερα η πρώτη επίσημη του «Καλλικράτη»

Στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο (σε λίγη ώρα από τώρα) θα παρουσιαστεί ο νέος αυτοδιοικητικός χάρτης της χώρας, με την ονομασία Καλλικράτης, αλλά και όλες οι θεσμικές αλλαγές που περιλαμβάνονται σε αυτό.

Ο Καλλικράτης έχει προκαλέσει αντιδράσεις πριν παρουσιαστεί καν. Μάλιστα πολύ έχουν σπεύσει να το παραφράσουν ως ΄Καλλιγούλα” , θεωρώντας ότι θα προκαλέσει την “καταστροφή” πολλών από τους υφιστάμενους δήμους, αλλά και ότι θα προκαλέσει πολλά προβλήματα στους εργαζόμενους, με υποχρεωτικές μετατάξεις.

crete_10072694Σε επίπεδο Ν.Ηρακλείου τώρα, οι μεγαλύτερες  αντιδράσεις προέρχονται από τους Δημάρχους Καστελίου, Βιάννου και Νέας Αλικαρνασσού, οι οποίοι θεωρούν ότι οι προτάσεις της κυβέρνησης δεν είναι προς το συμφέρων των πολιτών που εκπροσωπούν..

Έχω την εντύπωση βέβαια ότι το θέμα γι’ αυτούς είναι και λίγο πιο προσωπικό τελικά … Ξέρεις τι είναι από τη μια μέρα στην άλλη, να χάνεις την καρέκλα σου; Και δε δέχομαι με τίποτα θέματα  “ιστορικότητας” ή “μαρτυρικότητας” κάποιων… Ζούμε πλέον στον 21ο αιώνα..Εξ’ άλλου, ποιος δήμος δεν είναι ιστορικός και μαρτυρικός; Οι υπόλοιποι δηλαδή κάνανε τεμενάδες στους Τούρκους;

Ας αφήσουμε την ιστορία (η οποία έχει γραφτεί) πίσω μας, τις καρέκλες να κάτσει και κάνας άλλος, και ας κοιτάξουμε το μέλλον..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου