ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Βρέθηκε αυτός που πήρε τα λεφτά…..

Διαβάζω σήμερα στον ηλεκτρονικό τύπο (skai.gr, kathimerini.gr), ότι υπό απόλυση βρίσκεται ο διευθυντής της πολεοδομίας Σύρου στην αρμοδιότητα του οποίου βρίσκεται και η Μύκονος, με απόφαση του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου της Νομαρχίας Κυκλάδων. Κι αυτό γιατί είχε 635.000 ευρώ σε καταθέσεις, μετοχές και οικόπεδο σε περιοχή φιλέτο της Σύρου,περιουσιακά στοιχεία τα οποία δεν δικαιολογούνταν από το μισθό του. Μάλιστα στο άρθρο αναφερεται ότι θα ακολουθήσουν κι άλλοι υπάλληλοι της ίδιας υπηρεσίας.

Δε λέω, πολύ καλά το κάνουν. Και να κάνουν κι έναν έλεγχο στους διευθυντές μεγάλων νοσοκομείων, εφορειών, τελωνείων, και άλλων υπηρεσιών που σχετίζονται άμεσα με πολίτες. Αλλά αυτοί είναι τα μικρά ψάρια, η μαρίδα, που λέει ο λαός.

Γιατι δεν κάνουν ένα έλεγχο στις περιουσίες των υπουργών (πρώην και νυν), των βουλευτών , και των δημάρχων; Να γίνει έλεγχος και σε αυτούς, και σε όλα τα μέλη της οικογένειάς τους!!! Αυτοί δικαιολογούν τα περιουσιακά στοιχεία τους και τις μετοχές τους σε εταιρίες με τους μισθούς που παίρνουν; Πολύ αμφιβάλλω…

Αλλά τη μαρίδα πολλοί μπορούν να την πιάσουν..τους καρχαρίες όμως;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου