ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Άνοιξε ο ασκός του…. Αιόλου Ραγκούση!!

Και τώρα…πόλεμος!!!

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του σχεδίου Καλλικράτης, και τη δημοσίευση του νέου Αυτοδιοικητικού χάρτη, αναμένεται να ενταθούν οι αντιδράσεις των διαφωνούντων. Σε επίπεδο νομού Ηρακλείου, αναμένεται να πρωτοστατήσει η Ν. Αλικαρνασσός, ενώ θα ακολουθήσουν και το Καστέλι, αλλά και άλλοι μικρότεροι δήμοι.

Έκπληξη για μένα αποτελεί η «αυτονόμηση» του δήμου Βιάννου, ο οποίος μάλιστα, για να δικαιολογηθεί η αυτονόμηση αυτή, χαρακτηρίζεται ως «ορεινός» !!!!

Τι να πω ρε παιδιά….Αυτή η κυβέρνηση, η οποία έχει ως σημαία ότι θα συγκρουστεί με κάθε είδους κατεστημένο, δεν μπορεί μάλλον να τα βάλει με τα δικά της παιδιά, τους δημάρχους της… Και προφανώς θέλει να έχει και την Κρήτη όσο το δυνατόν πιο ευχαριστημένη (τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ εδώ είναι πολύ μεγάλα), αφού αποφάσισε να διατηρήσει αυτόνομο ένα δήμο σε κάθε νομό..

Με αυτό το δεδομένο όμως, θα αναθαρρήσουν κι άλλοι δήμοι όχι μόνο στην Κρήτη, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Και θα μπούμε σε μια περίοδο μεγάλων αντιδράσεων και αναταραχών. Και να το θυμάστε, στην πορεία θα γίνουν κι άλλα χατιράκια…

Μόνο όταν τα παίρνουν από τον κοσμάκη δεν κάνουν πίσω, όσες κι αν είναι οι αντιδράσεις..

Σχετικές αναρτήσεις: Οι Δήμοι στην Κρήτη , Σήμερα η πρώτη επίσημη του «Καλλικράτη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου