ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Διακόπτει τις κρουαζιέρες στην Ελλάδα το «Ζενίθ»;

Το είχα γράψει χτες σε προηγούμενη ανάρτηση…Όχι ότι είμαι καμιά ευφυΐα, ή ότι έχω μαντικές ικανότητες…. Απλά έχω την “κοινή λογική” , κάτι που, όπως αποδείχτηκε,δεν είχαν οι 400 του ΠΑΜΕ. Οι “κύριοι” αυτοί απέκλεισαν  προχθές το λιμάνι του Πειραιά, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει 9 ώρες τον απόπλου το κρουαζιερόπλοιο Ζενίθ . 970 τουρίστες αναγκάστηκαν να διανυχτερεύσουν σε ξενοδοχεία της Αθήνας και του Πειραιά εκείνο το βράδυ, περιμένοντας να λήξει η κατάληψη, ώστε να επιβιβαστούν στο πλοίο.

zenith11Σήμερα γνωστοποιήθηκε στο Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, ότι η πλοιοκτήτρια εταιρία προτίθεται να διακόψει τις κρουαζιέρες στην Ελλάδα, κάνοντας λόγο για απίστευτη ταλαιπωρία των πελατών της.

Καταλαβαίνετε αμέσως ότι, αν αυτό πραγματοποιηθεί, θα υπάρξει μεγάλη απώλεια εσόδων στις τουριστικές επιχειρήσεις , και κατά συνέπεια απώλεια αρκετών εκατοντάδων θέσεων εργασίας…

Ας το σκεφτούν λιγάκι αυτό εκείνοι οι ανεγκέφαλοι που το προκάλεσαν, ώστε τουλάχιστον να μην επαναληφθεί στο μέλλον. Γιατί, όσο δίκιο και να έχεις, με αυτούς τους τρόπους αντίδρασης, το χάνεις. Και στρέφεις και όλη την κοινωνία εναντίον σου..Αλλά ας το δει και ο κος Χρυσοχοΐδης, ο οποίος μάλλον δεν ασχολείται πλέον με άλλα ζητήματα εκτός της τρομοκρατίας…

Αλλά η τρομοκρατία που βιώνουν πλέον οι εργαζόμενοι στον τουρισμό, μη γνωρίζοντας αν τη σεζόν που σύντομα ξεκινά θα έχουν δουλειά, είναι χειρότερη….

Σχετικές αναρτήσεις: Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου