ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Κωδικός "ρουφιάνος"...

Μου έλεγαν ότι στη Γερμανία ουδείς τολμά να κλέψει την εφορία ή να παραβιάσει τα όρια ταχύτητας στους δρόμους, επειδή κινδυνεύει να τον καταδώσει ο γείτονάς του ή ο... συνεπιβάτης του! Τώρα μπορούμε να πούμε ότι θα γίνουμε, επιτέλους, Γερμανία!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

3 σχόλια:

  1. ..ναι αληθεια...., καταγγέλουν επωνύμως....οταν σε βλεπουν να βγαινεις απ το Μπαρ...,και μπαινεις στο αυτοκίνητο σου....!!!!
    Το επαθε μια γνωστη μου....., και μάλιστα ...,τη κάλεσε και ο ψυχιατρος της αστυνομίας....για απολογια....αφου τις αφαιρεσαν το δίπλωμα για τρεις μήνες.
    Νικος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..το κολπο με τη φοροδιαφυγη ....ηταν γνωστο στη Γερμανια ....,αλλα εκει νοικιαζαν σπιτια εξοχικα και τα εθαβαν ...στο χωμα σε ταπερ...,(πηγη Λαζοι Ελληνες Γερμανίας) (βλεπε καβατζα ) αλλα εδω τα πηγαιναν στη τραπεζα τα κορόιδα .....,και τωρα ειναι αργα...,
    χεχεχε
    Ζητω τα Pampers του Κοσκωτά.Αλλα εμεις που χαμπάρι!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -...η ΣΔΟΕ στη γερμανια ....,εκανε ερευνες με το αλατι στα εστιατόρια ......,και απο τη καταναλωση...,αλατιου....,εβγαζαν τα συμπεράσματα....τους.
    -1984 ΑΡΝΕΜ στην Ολλανδια ....,σε ταβερνακι ...,γειτονιάς ...,υπαλληλος εφορίας καθοταν καθε βραδυ πισω απο τη ταμειακη του καταστήματος ...,για μια εβδομάδα....,και βεβαια στο τελος ...,''εκανε λογαριασμο ΄΄....,κοκκαλο ο ταβερνιαρης ο Τουρκος ο χασαν ...!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή