ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΞΑΝΘΕΣ ΝΑΙ…ΧΑΖΕΣ;;; ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ!

ntoybli Είμαι στη δουλειά, ακούω για το περίφημο νέο καυτό DVD της μάνας Μαριάννας, 'πόσο ξέφτίλα' και 'πόσο ψώνιο' και 'πόσο...(μπιμπ)' είναι. Πριν από κάμποσο καιρό είχαμε τα ανάλογα σχόλια για την πρώτη διδάξασα την Τζούλια που χάραξε το δρόμο για όλες τις επίδοξες "προσπαθώ (με κάθε τρόπο) να είμαι celebrity" κυρίες για τις οποίες οι κάμερες, τα φώτα και τα χρήματα είναι πιο σημαντικά ακόμα και από το οξυγόνο, ακόμα και από τα παιδιά τους!!! Ανοίγω την τηλεόραση και κατακλύζομαι από εικόνες τους με γυαλιά, με καπέλα, με δείγματα ανθρώπων που το παίζουν managers, και τρέχουν να 'ξεφύγουν" από τους paparazzi. Αλλάζω κανάλι και πέφτω πάλι σε παράθυρα με δηλώσεις τους, με αποσπάσματα των “έργων” τους.

Δεν αντέχω να τις βλέπω, να τις ακούω και περισσότερο δεν αντέχω τους δημοσιογράφους που τις κυνηγάνε να πάρουν μία δήλωση τους. Βέβαια οι άνθρωποι τη δουλειά τους κάνουν, παίρνουν εντολές να προμηθευτούν με υλικό για τις εκπομπές και τα περιοδικά τους. Άρα υπάρχει ζήτηση και την ζήτηση αυτή την προκαλούμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ। ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΦΟΡΑΝΕ, ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΤΟΥΣ!!! Και φυσικά να σχολιάσουμε ανάλογα, να κρίνουμε, να βρίσουμε, να αγανακτήσουμε με την ανηθικότητα τους, την φτήνια τους, με την ηλιθιότητα τους κτλ κτλ.

Τελικά όμως ποιος είναι ο ηλίθιος και ο χαζός??? Αυτές καταφέρνουν μια χαρά στο να μας χρησιμοποιούν και να παίρνουν αυτό ακριβώς που θέλουν:φήμη, λεφτά ( με οποιοδήποτε τρόπο), δόξα (με όποια ερμηνεία αυτές τις δίνουν). Γιατί το κάνουμε αυτό?? Ίσως γιατί έχουμε μάθει στο γρήγορο, πρόχειρο τηλεοπτικό JUNKFOOD, ίσως γιατί προτιμάμε αυτό παρά να ακούμε την Τρέμη να μας λέει για το οικονομικό μας αδιέξοδο, ίσως γιατί η κρίση των αξιών έχει αγγίξει όλους μας τελικά (και όχι μόνο τις εν λόγω κυρίες) ασχέτως αν σε όλους μας αρέσει ο ρόλος του απόλυτου ηθικού κριτή.

Έλεος λοιπόν! Αν πραγματικά θέλουμε να μην τις βλέπουμε, να μην 'χτίζουν βίλες', να μην βγάζουν 'χιλιάδες ευρώ', να μην προκαλούν σε περιόδους δύσκολες για όλο τον κόσμο που παλεύει για τα πιο απλά, ας σταματήσουμε να τις σχολιάζουμε, να κυνηγάμε τις φάτσες τους στα κανάλια και τα περιοδικά και γενικά να ασχολούμαστε!!!! Γιατί τελικά αυτές είναι οι έξυπνες της υπόθεσης. Κι εγώ πολύ ασχολήθηκα και πολλή ενέργεια κατανάλωσα για να το γράψω όλο αυτό, αλλά τα είπα, ξαλάφρωσα, πρότεινα κάτι και δεν ξανασχολούμαι!

5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέρα από την ικανοποίηση της περιέργειάς μου για το πως πηδ...νται οι "διάσημες", το όλο θέμα είναι για μένα ανάξιο απασχόλησης...Άσε που τελικά ανακάλυψα (να 'ναι καλά το rapidshare που με γλύτωσε από 40 ευρώ) ότι ούτε αυτό καλά καλά δεν ξέρουν να κάνουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να προστατεύσουμε τα παιδιά από όλο αυτό το αίσχος! Έχει γίνει μέρος και της δικής τους καθημερινότητας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή