ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Τα τσακάλια της αστυνομίας συνέλαβαν…κατασκηνωτές στο Ρέθυμνο!!!

Φαίνεται ότι η εγκληματικότητα στο νομό Ρεθύμνου είναι σε ύφεση… Δεν έχει μάλλον πολλές διαρρήξεις, διακινήσεις ναρκωτικών, ληστείες, απόπειρες ανθρωποκτονίας, άσκοπους πυροβολισμούς, ζωοκλοπές το τελευταίο διάστημα, και ο εισαγγελέας Ρεθύμνου με την αστυνομία αποφάσισαν να πάνε μια εκδρομή μέχρι το Κουρταλιώτικο Φαράγγι, για να συλλάβουν τους κατασκηνωτές!!! Μάλιστα, για να δικαιολογήσουν την ενέργειά τους, είπαν ότι σε μια σκηνή δίπλα , βρέθηκε φυτεμένο ένα δενδρύλλιο ινδικής κάνναβης!!

Πάνω σε 4 συλληφθέντες βέβαια βρέθηκε μικροποσότητα χασίς, η οποία και κατασχέθηκε… Αλλά και ο πρωθυπουργός δεν έχει παραδεχτεί ότι έχει κάνει χρήση; Πρέπει να τον συλλάβουν κι αυτόν; Εγώ βέβαια είμαι κάθετα αντίθετος στη χρήση οποιασδήποτε μορφής ναρκωτικών, αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο…

Τι έκαναν τα παιδιά δηλαδή; Φτηνές διακοπές έκαναν, και απολάμβαναν τη φύση, το απίστευτο τοπίο και την παραλία της Πρέβελης… Σοβαρό έγκλημα!!! Βρε δε ντρεπόμαστε λέω εγώ!!! Τους πιάσατε να καταστρέφουν τη φύση κύριοι, και το δάσος; Τους πιάσατε να βάζουν φωτιά; Να ρυπαίνουν; Εδώ η Κρήτη έχει γεμίσει καταπατητές βοσκούς, που αμολάνε τα πρόβατά τους σε άλλες περιοχές natura (π.χ. στο Γιούχτα, στις Αρχάνες) , και δεν έχετε συλλάβει ούτε ένα…Τα παιδιά που κάνανε μπάνιο σας ενοχλήσανε; Βέβαια, αυτούς μπορείτε μόνο να πιάσετε, γιατί τους άλλους τους φοβάστε….

Και εις ανώτερα κύριοι…Με το καλό να συλλάβετε και καμιά γιαγιά που διασχίζει αργά κάθετα το δρόμο, για παρακώληση συγκοινωνιών !!!!

7 σχόλια:

  1. αμα απαγορευεται το ελευθερο κάμπινγκ στη συγκεκριμενη περιοχή, καλα εκαναν και τους συνέλαβαν. Απο τη μια γκρινιάζουμε που επικρατει η ανομια και απο την άλλη χαλιόμαστε που συλλαμβάνονται παρανομούντες?? Δεν κατάλαβα!!! Όσο για το χασίσι, πότε έγινε νόμιμο και δεν το ξέρουμε??? Επειδη ο Γιωργακης κυκλοφορουσε πιτσιρικάς κόκκαλο απο τα χασισια και τις κόκες στα Λονδίνα, θα πρέπει και να επικροτουμε το παράδειγμά του?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει καταντήσει μ@λ@κι@ η ιστορία με την ελεύθερη κατασκήνωση. Οι βλαμμένοι μαγαζάτορες νομίζουν ότι τους χαλάνε την πιάτσα, ονειρεύονται μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και άλλα τρελά. Κι όμως η αλήθεια είναι ότι οι κατασκηνωτές βοηθούν την... ανάπτυξη των περιοχών που κατασκηνώνουν και αυτό γιατί δεν στήνουν σε μέρη κοσμικά, αλλά σε περιοχές συνήθως ερημικές και ανεκμετάλλευτες τουριστικά και αυτό γιατί υπάρχει ένα ιδεολογικό υπόβαθρο στους ανθρώπους που κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ, δεν θέλουν φασαρίες και νταβαντούρια, αλλά να απολαύσουν την φύση.
    Έκανα χρόνια πολλά ελεύθερο κάμπινγκ σε όλη την Ελλάδα, όχι για οικονομικούς λόγους αλλά γιατί αισθανόμουν ελεύθερος και ένα με την φύση. Ποτέ δεν δημιουργήσαμε προβλήματα στους χώρους που κατασκηνώναμε. Το πρώτο μέλημα μας όταν φτάναμε στον χώρο κατασκήνωσης ήταν η καθαριότητα του και το ίδιο όταν φεύγαμε. Τουναντίον προβλήματα δημιουργούσαν οι ντόπιοι κατασκηνωτές, θυμάμαι περιστατικό στην Κρήτη στον Πλακιά στην παραλία Αμμούδι Σαββατοκύριακο να καταφθάνουν οι ντόπιοι περιστασιακοί κατασκηνωτές να φυσά ένας δαιμονισμένος αέρας και αυτοί να κόβουν κλαριά από τα δέντρα για να ψήσουν, φεύγοντας δε άφηναν πίσω τους ένα σωρό σκουπίδια που μαζεύαμε εμείς φυσικά.
    Τέλος θέλω να πω για το νησί της Τήλου που χρόνια κάναμε κάμπινγκ ο αξιόλογος Δήμαρχος του νησιού κ. Αλιφέρης βλέποντας πόσο προσέχαμε τον τόπο έφτιαξε τουαλέτες και ντουζιέρες, εμείς του είχαμε ζητήσει να στέλνει κάθε δέκα μέρες έναν υπάλληλο και να δίνουμε ότι είχαμε ευχαρίστηση…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι πάει να πει απαγορεύετε στην συγκεκριμένη περιοχή φίλε μου, σε όλη την Ελλάδα απαγορεύετε, είναι δικαίωμα μου αφού δεν ρυπαίνω και δεν ενοχλώ να απολαμβάνω τα ελληνικά βουνά, τις ελληνικές θάλασσες, το απαγορεύετε υπάρχει για να πηγαίνεις αναγκαστικά στον βλάχο με το κωλοδωμάτιο με έναν ανεμιστήρα, αδήλωτο (και αυτό απαγορεύετε και ξέρουν οι μπάτσοι), χωρίς απόδειξη (και αυτό το ξέρουν οι μπάτσοι) και να πληρώνεις 60 – 70€ την βραδιά, αϊ σιχτίρ πια. Του χρόνου θα πρέπει να κατέβουμε 5.000 κόσμος και να κατασκηνώσουμε και να σου πω τι απαγορεύετε. Όσο για το χασίσι κύριε υποκριτή (εγώ δεν έχω καπνίσει ποτέ μου) ποιόν ενοχλεί, η μήπως νοιάζονται για την υγεία μας, το τσιγάρο είναι πιο βλαβερό, απλά κάποιοι θησαυρίζουν από τις απαγορεύσεις, δεν συμφωνώ με το χασίσι αλλά είμαι υπέρ της απελευθέρωσης του, εγώ που δεν καπνίζω νομίζεις ότι αν το βάλουν στα περίπτερα θα τρέξω να αγοράσω; Και να κλέβεις είναι παράνομο φιλαράκο μου αλλά δεν σε άκουσα να πεις κουβέντα για τον Λήσταρχο Μαντέλη που παρ’ όλο που ομολόγησε ότι λαδωνόταν από την SIEMENS κυκλοφορεί ελεύθερος και φυσικά θα κάνει διακοπές και φυσικά όχι σε ελεύθερο κάμπινγκ αλλά σε 5* hoteli, σε έπιασε ο πόνος για την νομιμότητα υποκριτή… Έχει @ρχιδι@ ο εισαγγελέας που πήγε και έπιασε τα παιδάκια να βγάλει ένταλμα για τον Μαντέλη; Κότα λιράτη, θα καμαρώνει και θα το βάλει και στο βιογραφικό του, εξάρθρωσε σπείρα κατασκηνωτών, ουστ ανεγκέφαλε, γιατί είσαι ανεγκέφαλος, αν δεν μπορείς να αναλύσεις μια απλή είδηση και τι κρύβετε πίσω απ’ αυτήν θες και να ψηφίζεις, εσείς καταστρέψατε την χώρα.
    Τέλος νομίζεις ότι ο Γιωργάκης είναι βλάξ από το χασίσι που κάπνιζε, όχι φίλε μου, εκ γενετής είναι δεν και τον αδερφό του τον Νικολάκη, ας μην είχαν τον μπαμπά και την μαμά και θα σου έλεγα τι σφαλιάρες θα τρώγανε και οι δύο τους στην λαχαναγορά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι γενναίοι αστυνομικοί έκαναν το καθήκον τους, με ηρωικές
    προσπάθειες κατέλαβαν τις θωρακισμένες και βαριά οπλισμένες σκηνές, ξερίζωσαν το δενδρύλλιο του
    διαβόλου και κατάσχεσαν 2 τσιγαριλίκια από τα κοινωνικά μιάσματα.
    Καλά να πάθουν τα κωλόπαιδα αφού δεν ήθελαν να αγοράσουν την εξαιρετικής ποιότητας ηρωίνη που τους πουλούσε σε τιμή κόστους η ΕΛ.ΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φίλε δεν συμφωνώ μαζί, σου για το συγκρεκριμενο μέρος η εικόνα των αντίσκηνων ειναι απαράδεκτη στα άλλα μέρη ας μείνει ελεύθερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχω κατασκηνώσει κι εγώ εκεί, αλλά πολύ παλιά,το 1998, πριν χαρακτηριστεί natura η περιοχή.. Και πιό μετά που πήγα όμως, υπήρχαν ξαπλώστρες στην παραλία της Πρέβελης, για να πληρώνεις. Αυτές δε χαλάνε αισθητικά το περιβάλλον; Γιατί τις επιτρέπουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @1:25 π.μ.
    Ο τροπος με τον οποιον εκφραζεσαι ειναι τουλάχιστο γελοίος. Γιατί ειμαι υποκριτής??? Επειδη δεν γουσταρω τις φουντες και τους κοκκαλιασμενους???? Επειδη δεν γουσταρω να κανει ο καθενας ο,τι του γουσταρει στο κεφαλι????? Γιατι να παω εγω φιλε μου στην παραλια και να πατησω πανω κει που θα τα κανει ο ελευθερος καμπερ, με ρωτας αν γουσταρω να βλεπω αυτο το θεαμα στην παραλία??? Και μη μου πεις πως οι κάμπερς μαζευουν όταν πάνε και χ. πισω απο τους θαμνους, γιατί συγνώμη, θα σε πω αρχιψέυτη. Οσο για τον κ ταδε της siemens που μου αραδιασες για επιχειρημα (ο,τι πιο ασχετο και εκτος θεματος) ποσως με ενδιαφερει, να πανε να τον μαζεψουν και αυτον μαζι με τους καμπερς, χεστηκα. Παρανομος κι ο ενας παρανομος κι ο αλλος, το ίδιο ενοχλητικοι ειναι ολοι οι παρανομοι. Εξυπνακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή