ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Εκστρατεία..κηδεμονίας από τον Αρναουτάκη

Ο Αρναουτάκης στηρίζει Κοκοσάλη!Σε έναν αγώνα δρόμου φαίνεται όχι έχει επιδοθεί ο νεοεκλεγής Περιφερειάρχης Κρήτης κος. Αρναουτάκης, ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών. Σαν .. άλλος Παπανδρέου, που την Παραμονή του πρώτου γύρου κατέβηκε στο Ηράκλειο για ... να πιει μια ρακή με τους υποψηφίους του, έτσι και ο Αρναουτάκης (πολιτικό παιδί του Γιωργάκη είναι άλλωστε) τρέχει να δώσει στήριξη στους εκλεκτούς του υποψηφίους Δημάρχους. Σε ένα βράδυ μόνο, πήγε από τη συγκέντρωση του Κοκοσάλη στις Αρχάνες, στην αντίστοιχη του Δραμουντάνη στ' Ανώγεια.
Δεν ξέρω τι λέει το πρόγραμμά του για σήμερα, αλλά όλο αυτό μου κάνει λίγο ... κηδεμονία, για να μην πω καμία άλλη πιο βαριά λέξη του πεζοδρομίου....
Τι ακριβώς θέλει να κάνει ο Αρναουτάκης; Καλά, στ' Ανώγεια, το καταλαβαίνω... Ο Δραμουντάνης προέρχεται από το Πασόκ, ενώ ο Κεφαλογιάννης όχι. Οπότε είναι θεμιτό να τον στηρίζει. Στις Αρχάνες-Αστερούσια όμως, που και οι δύο υποψήφιοι προέρχονται από το Πασόκ; Γιατί στηρίζει ανοιχτά τον ένα από τους δύο; Τι συμφέροντα έχει; Μήπως με τη στήριξη αυτή, θα έχει στο χέρι το νέο δήμαρχο αν εκλεγεί; Θα είναι δηλαδή πολιτικός του κηδεμόνας;  Αυτό δείχνουν τα πράγματα. Γιατί ως επίσημος εκπρόσωπος της Κυβέρνησης και του Πασόκ, δεν θα έπρεπε να στηρίζει ανοιχτά έναν από τους δύο, αλλά να κρατήσει ουδέτερη στάση. Τουλάχιστον επίσημα...
 Και μιας και η εκλογή του νέου δημάρχου στην περιοχή Αστερουσίων -Αρχανών-Καζαντζάκη φαίνεται ότι εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις Αρχάνες, όπου ο Κυπρυωτάκης πήρε πολύ μικρό ποσοστό (επειδή και στον Ά γύρο υπήρχε κρυφή στήριξη των κύκλων του Αρναουτάκη στον Κοκοσάλη), θα σας δώσω άλλο ένα στοιχείο...
Θα διαβάσατε ίσως την ανακοίνωση του τρίτου υποψήφιου Νίκου Δρακάκη, περί μη στήριξης κανενός από τους δύο υποψηφίους τη δεύτερη Κυριακή. Αυτό έπρεπε να δηλώσει, και αυτό έκανε. Στο παρασκήνιο όμως, μαθαίνω από διαφορετικές πηγές (το ίδιο αξιόπιστες) ότι ο Δρακάκης ψιλοαβαντάρει τον Κυπρυωτάκη... Και με δεδομένο το 40,71% που πήρε ο Δρακάκης στις Αρχάνες, το ματς φαίνεται ότι θα είναι ντέρμπι!!!
Αυτό που εγώ θέλω να πιστεύω, και αυτό που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ, είναι ότι ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ τα παιχνίδια αυτά θα ξεχαστούν, και ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ  ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ... 

5 σχόλια:

  1. Συγνώμη φίλε αντίπαλε εσύ δηλαδή τί περίμενες απο τον Αρναουτάκη.....ένας άνθρωπος ο οποίος δεν σεβεται τον τόπο που γεννήθηκε, που μεγάλωσε και που στο κάτω κάτω τον ανέδειξε θα σεβαστεί την κομματική του ταυτότητα και θα κρατήσει τα απαραίτητα προσχήματα???????Το όφελος της στήριξης Κοκοσσάλη θα φανεί μετά τις εκλογές μιας και η σπέιρα αυτή,διότι περι σπείρας επρόκειτο, θα δείτε ότι με διάφορα μέσα θα βγάλει τον κύριο Κοκοσσάλη νικητή την δεύτερη Κυριακή...Ιδωμεν!!!

    ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρναουτάκης: Πολιτικός με ημερομηνία λήξης. Το κακό δεν είναι ότι θα έχουμε άλλον έναν καραγκιόζη πάνω από τα κεφάλια μας αλλά ότι θα πάρει το δαχτυλίδι της περιφέρειας μετά ο κύριος 33% δηλαδή η μεγαλύτερη απάτη της Κρήτης ο Κουράκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διευκρίνιση: Το 33% έχει να κάνει με το πραγματικό ποσοστό που πήρε στις τελευταίες εκλογές αν υπολογιστεί και η αντίδραση του κόσμου δηλώνοντας παρών αλλά απέχοντας. Επίσης το 33% έχει να κάνει και με το ποσοστό που παίρνει από κάθε εργολαβία του Ηρακλείου. Βέβαια αυτό το ποσοστό δεν πάει όλο στην τσέπη του. Τα μοιράζεται ο ελεήμων Δήμαρχος για να μπορεί να έχει και αυτά τα ποσοστά. Κρίμα που ξεγέλασε μερικούς έντιμους ανθρώπους και τους έβαλε στο ψηφοδέλτιό του. Θα μου πείτε τόσο καιρό τους το φωνάζαμε για το ποιόν του. Ας πρόσεχαν.

    Αγκάθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγκάθη γράψε και άλλα... :)
    Έννοια σου μα οι έντιμοι ανθρώποι που λες δεν εκλέχθηκαν. Τα λαμόγια, οι άεργοι και οι επιχειρηματίες που τρώνε με τον Κουράκη τα χρήματα των δημοτών τόσα χρόνια (άμεσα αλλά και έμμεσα καθώς έργα γίνονται μόνο στις αυλές τους).
    Μια από τα ίδια και στον νέο δήμο Μαλεβιζίου όπως και αλλού. Οι οικογένεια "κλίκα" μεγάλωσε και είναι έτοιμη να κατασπαράξει ό,τι βρει μπροστά της πλέον σχεδόν σε όλο τον Νομό Ηρακλείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχαχα!!! Πολυ εξυπνα παιχτηκε το παιχνιδακι μεταξυ νεου περιφερειαρχη και τελικα νεου δημαρχου. Γιατι μη μου πειτε τωρα πως ο περιφερειαρχης δεν γνωριζει τις αντιπαθειες που εχει στην περιοχη του, μη μου πειτε πως δε γνωριζει ποσο θυμωμενοι ειναι οι συντοπιτες του που δε φροντισε ωστε η εδρα του νεου δημου να παει στις Αρχανες;;;;;;;;;;; Δηλαδη οταν πηγε να στηριξει ανοιχτα Κοκοσαλη, ποιος νοημων ανθρωπος πειστηκε πως πραγματικα ενδιαφεροταν γι' αυτη την εκλογη;;;;;;;;;;;;; Ποιον στηριζε στην ουσια, αφου ηξερε πως θα του πηγαιναν κοντρα οι Αρχανιωτες;;;;;;;;; Καλα λειτουργησε λοιπον η "σπειρα" και πολλοι επεσαν στη φακα... Ετσι τωρα εχουν το δημαρχο που τους αξιζει!!!! Ας βαλουν κατω ομως τα αποτελεσματα ολων των χωριων και ας τα μελετησουν καλα!!! Γιατι αραγε χωρια του πρωην δημου "Νικου Καζαντζακη" δεν ψηφισαν Κυπριτακη;;;;; Τι ειναι αυτο που εκανε τους κατοικους αυτων των χωριων, (16 χρονια εχουν τον ιδιο δημαρχο), να δωσουν αυτα τα αποτελεσματα!!!!!! Αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα!!!!!!!!!! "Με τσι γειες σας"!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή