ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Η μαφία της Κρήτης χτυπάει τώρα και…. φωτοβολταϊκά πάρκα!!!

mesara Φαίνεται ότι στη δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε, για κάποιους επιτήδειους ανοίγονται νέες “ευκαιρίες για μπίζνες”….

Η εφημερίδα “Τόλμη” στο σημερινό της φύλλο φιλοξενεί καταγγελίες από την ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου (Μεσαρά κυρίως), σύμφωνα με τις οποίες κάποιες συμμορίες αλλοδαπών, αλλά και Ελλήνων, πουλάνε προστασία, για να μην σπάσουν τις φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις που έχουν κατασκευάσει με κόπο και δάνεια οι ιδιοκτήτες τους!!!  Τα ποσά μάλιστα που ζητάνε οι συμμορίες είναι πολύ μεγάλα, και οι ιδιοκτήτες τους αναγκάζονται να τα πληρώνουν…με δόσεις!!!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι εκβιασμοί δεν αφορούν μόνο φωτοβολταϊκά πάρκα, αλλά και αιολικά, αφού το να κάνεις ζημιά στις εγκαταστάσεις των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) είναι πολύ εύκολο. 

Και, όπως σε όλα τα ζητήματα στην Κρήτη, και σε αυτό επικρατεί  “ομερτά”,  αφού ο κόσμος από τη μία  φοβάται ότι αν ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία, η τελευταία δεν πρόκειται να τον προστατέψει ουσιαστικά, και στο τέλος θα βρεθεί με τις εγκαταστάσεις του σπασμένες και την επένδυσή του να τινάζεται στον αέρα, και από την άλλη ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ!!!

Με αυτά τα μυαλά όμως, δεν πάμε πουθενά! Αυτά τα κατάλοιπα της κατοχής πρέπει κάποια στιγμή να εξαφανιστούν , ειδικά όταν πρόκειται για την προστασία της περιουσίας μας και της ζωής μας. Γιατί αν δε συμβεί αυτό, πάντα θα υπάρχουν κάποιοι έξυπνοι που, πατώντας στην άρνησή μας να καταφύγουμε στην αστυνομία, θα μας εκβιάζουν και θα πλουτίζουν σε βάρος των έντιμων και σκληρά εργαζόμενων πολιτών.

Ειδικά δε στο συγκεκριμένο θέμα, που βρίσκεται ακόμα στην αρχή, αφού στην Κρήτη δεν έχουν κατασκευαστεί ακόμα τόσες πολλές εγκαταστάσεις  ΑΠΕ, πρέπει το φαινόμενο ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ. Αλλιώς οι συνέπειες θα είναι οδυνηρές για όλους…

3 σχόλια:

  1. H ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΤΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΧΟΥΤΟΥ

    ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

    Στην Κρήτη έχουμε για δεκαετίες το φαινόμενο της ΄΄φυλής΄΄ των ‘’Κρητικών Χούτου΄΄ εκ Μυλοποτάμου κυρίως ορμώμενοι να διαπράττουν για χρόνια οικονομική και πολιτική ΄΄γενοκτονία΄΄ (βλ. Μυλοποταμίτικη Μαφία, Καταπατήσεις χωραφιών και οικοπέδων, Απειλές, Ψευτικές επιδοτήσεις για αιγοπρόβατα φαντάσματα κλπ) στην άλλη ΄΄φυλή΄΄ των ΄΄Κρητικών Τούτσι΄΄, δηλαδή όλων των υπολοίπων που δεν συμμετέχουν στην διακομματική εγκληματική μαφιόζικη φαμίλια, που -με πολιτική κάλυψη- καταστρέφει τις αναπτυξιακές προοπτικές της Κρήτης.

    http://liberalcreta.pblogs.gr/tags/zoniana-gr.html

    http://liberalcreta.pblogs.gr/tags/kritikoi-choytoy-gr.html

    Η διεύρυνση της οικογένειας/φαμίλιας σε βαθμό νιοστού εξαδέλφου και οι πολλαπλές κουμπαριές είχαν ως αποτέλεσμα οι Κρητικοί Χούτου να έχουν δικούς τους ανθρώπους σχεδόν σε κάθε χωριό της κεντρικής Κρήτης. Μέσω αυτών μπορούν να επιδίδονται στα αγαπημένα τους σπορ της κλοπής, των καταπατήσεων (με απειλές και ψευδομάρτυρες) και της ΄΄προστασίας΄΄ ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο χωριό της υπαίθρου, παρέχοντας πάντα τα απαραίτητα ασφαλή λημέρια του Ψηλορείτη. Κάθε φαμίλια της φυλής των Κρητικών Χούτου μπορεί να έχει αυτόνομη δράση.

    Η αίσθηση ατιμωρησίας έχει οδηγήσει στο μέγιστο βαθμό επιθετικότητας τους τρομοκράτες Κρητικούς Χούτου. Εκβιασμοί και δολοφονικές επιθέσεις σε φιλήσυχους πολίτες είναι καθημερινό φαινόμενο.

    http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/12/krhtikoi-hoytoy-kthnotrofoi-katastrefoyn-tis-perioysies-krhtikwn.html

    http://news.ert.gr/local/localmapDet.asp?id=487211

    Από πού πηγάζει η αίσθηση ατιμωρησίας; Μα από την κάλυψη που παρέχει η πολιτική, η δικαστική και η τοπική μιντιακή εξουσία. Το μοίρασμα της λείας με τις παραπάνω εξουσίες δημιουργεί τους απαραίτητους δεσμούς χρήματος. Παράλληλα είναι πολύ συχνό το φαινόμενο να μην ασκούνται διώξεις, οι χαμηλές ποινές και οι χαριστικές αποφυλακίσεις. Με αυτό τον τρόπο δένεται η πολιτική εξουσία με την εγκληματική φυλή των Κρητικών Χούτου

    Ακόμη και τα μικρότερα κόμματα χαϊδεύουν προκλητικά τους κουκουλοφόρους της υπαίθρου παίζοντας τον ρόλο τους στο ψευδοπολυκομματικό πολιτικό σύστημα.

    http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=478114

    Θαυμάστε ενδεικτικά τα ονόματα τα οποία έχουν αναλάβει την υπεράσπιση των κατηγορούμενων στην υπόθεση του τραυματισμού του αστυνομικού Λαζαρίδη στα Ζωνιανά.

    http://paramythia.pblogs.gr/tags/diki-zonianon-gr.html

    .....συνεχεια

    http://liberalcreta.pblogs.gr/h-politikooikonomikh-genoktonia-twn-krhtikwn-toytsi-apo-toys-krh.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ''Πρασινη εγκληματικοτητα''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι άλλο θα επινοήσουν για να εκβιάζουν κόσμο πια... Μέχρι και τα φωτοβολταικα επικαλούνται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή