ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Παντού υπάρχει ένας…. Πάγκαλος!!!

image Τη χάρη και την τσαχπινιά, αλλά κυρίως την…πολιτική σοβαρότητα του δικού μας Θόδωρου, φαίνεται ότι ζήλεψαν ακόμα και στην Ιρλανδία!!!

Ο υπουργός Οικονομικών της χώρας που πρόσφατα προχώρησε σε συμφωνία με την Τρόικα για να λάβει οικονομική βοήθεια από το μηχανισμό στήριξης της Ευρωζώνης, σε τηλεοπτική εκπομπή προσπάθησε να απαντήσει στις κατηγορίες ότι το σχέδιο λιτότητας είναι άδικο. Ανέλαβε τις ευθύνες του ως μέλος του κυβερνώντος κόμματος και δέχτηκε τις αποτυχίες του πολιτικού συστήματος.

Όμως, προσπαθώντας και αυτός να δικαιολογήσει το σινάφι του, είπε: “Ας είμαστε ειλικρινείς. Αποδέχομαι ότι υπήρχαν αποτυχίες στο πολιτικό σύστημα. Αποδέχομαι ότι πρέπει να αναλάβω την ευθύνη σαν μέλος του κυβερνώντος κόμματος εκείνη την περίοδο. Αλλά ας είμαστε δίκαιοι: όλοι συμμετείχαμε στο πάρτι”.

Είδατε λοιπόν ότι δεν είμαστε οι μόνοι που έχουμε την αποκλειστικότητα; Φαίνεται ότι η ανευθυνότητα, η προσπάθεια μετάθεσης ευθυνών, αλλά και η αναίδεια είναι χαρακτηριστικά των απανταχού πολιτικών τελικά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου