ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Αξιέπαινη πρωτοβουλία φιλανθρωπίας και αγάπης..

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία ανακοίνωσε η Επιτροπή Κοινωνικών. Θεμάτων του 3ου Δ. Διαμερίσματος Ηρακλείου, ενόψει των εορτών που πλησιάζουν. Προκειμένου να δώσει λίγη χαρά στα παιδιά αναξιοπαθούντων οικογενειών που στερούνται τη χαρά ενός παιχνιδιού αυτές τις άγιες ημέρες, αποφάσισε να προβεί σε συλλογή παιχνιδιών και βιβλίων από συμπολίτες μας που δεν τα χρειάζονται, τα οποία στη συνέχεια θα μοιραστούν σε οικογένειες που δεν έχουν μεγάλη οικονομική δυνατότητα .
Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας , καλεί λοιπόν όλους όσοι θέλουν να συμβάλλουν στην προσπάθεια  αυτή, να φέρνουν όσα παιχνίδια ή βιβλία δεν χρειάζονται και είναι σε καλή κατάσταση για να διανεμηθούν σε φτωχά παιδιά. Η συλλογή θα γίνεται καθημερινά από 08.30-14.00 στα γραφεία του 3ου Διαμερίσματος. Στη συνέχεια και μετά από ταξινόμηση ανάλογα με την ηλικία, θα διατεθούν στα παιδιά στις 23/12/2010 από 15.30-17.00 από τα γραφεία του 3ου Δ.Διαμερίσματος (Λ. 62 Μαρτύρων 146, όπισθεν Ένωσης Ηρακλείου).
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. 2810370603 / 2810370692 (πρωϊ), κ. Τιτομιχελάκη Μπέρκη Μαρία (υπεύθυνη) 6945960940 όλες τις ώρες.
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους εμπνευστές αυτής της πρωτοβουλίας. Γιατί, από τη μία οι οικογένειες που πετάνε τα σχεδόν καινούρια παιχνίδια των παιδιών τους, για να παίξουν τα νέα που τους φέρνουν τις γιορτές είναι πολλές, και αυτές που αδυνατούν να προσφέρουν στα παιδιά τους ένα απλό παιχνιδάκι ή ένα βιβλίο, δυστυχώς τελευταία γίνονται όλο και περισσότερες… 

2 σχόλια:

  1. ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 23/12/2009 ΛΕΕΙ!!! ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ Η' ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΠΕΡΙΣΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς τυπογραφικό. Το διορθώνω αμέσως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή