ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Το “φαινόμενο της πεταλούδας” και στο…. πετρέλαιο!!!

images "Αν μια πεταλούδα κινήσει τα φτερά της στον Αμαζόνιο, μπορεί να φέρει βροχή στην Κίνα"… Αυτό είναι το λεγόμενο “φαινόμενο της πεταλούδας”, το οποίο βιώνουμε στο πετσί μας τα τελευταία χρόνια με την οικονομική κρίση που ξέσπασε στην Αμερική, και εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τις τελευταίες μέρες όμως, παρατηρείται κάτι αντίστοιχο με την τιμή του πετρελαίου!!! Εξαιτίας της μεγάλης κακοκαιρίας που πλήττει τις βορειοανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ, η τιμή του αργού πετρελαίου στις διεθνείς αγορές έφτασε σήμερα (Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010) το πρωί στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 26 μηνών, στα 91,86 δολάρια το βαρέλι!

Στη χώρα μας δε, δε θέλουν και πολύ οι βενζινοπώλες! 82 λεπτά το λίτρο πετρελαίου θέρμανσης είδα σήμερα το πρωί σε κάποιο βενζινάδικο λίγο έξω από το Ηράκλειο, και είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα για τις ανοδικές τάσεις του “μαύρου χρυσού”!

Τι κι αν η τιμή στις διεθνείς αγορές αφορά πετρέλαιο ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ !! Στην Ελλάδα είμαστε πολύ μπροστά, και βάζουμε τις αυξήσεις από τώρα!! Αν γίνει όμως (που δεν το βλέπω) καμία μείωση στις διεθνείς τιμές, πρώτα θα πουλήσουν όλες τους τις ποσότητες, και μετά θα προσαρμόσουν τις τιμές τους προς τα κάτω!

Να ‘ναι καλά το τζάκι και το πάπλωμα και φέτος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου