Αγαπημένα βιντεάκια

Loading...
ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

Ποινική δίωξη για εσχάτη προδοσία κατά της Κυβέρνησης;!!!

Είχα πληροφορηθεί στο παρελθόν μέσω facebook κυρίως, ότι κάποιος κύριος, γιατρός στο επάγγελμα, είχε κάνει μήνυση στην κυβέρνηση για εσχάτη προδοσία, για την υπογραφή του μνημονίου φυσικά. Στο παρακάτω βίντεο, τον βλέπετε να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην κίνησή του αυτή.

Σήμερα, στο προσωπικό blog του ΔΗΜΗΤΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ , που έχει τίτλο ZOIDOSIA , πληροφορεί τον κόσμο ότι, μετά από τη μήνυσή του, ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη κατά της Κυβέρνησης!!! Αντιγράφω από το blog του:

Θρίαμβος! Ιστορική ημέρα. Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο, μετά από την από 27-05-2010 μήνυσή μου.

Οι προδότες έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Αυτή είναι η Εκδίκηση του Λαού. Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στην Χαλκίδα. Αυτή είναι η νέα μας Εθνική Εορτή. Η πολιτική κηδεία των Προδοτών άρχισε. Σύντομα και ο Ενταφιασμός των.

Συμπατριώτες: Η Ελλάδα «κυβερνάται» από «ανθρωποειδή υπό κατηγορία για εσχάτη προδοσία». Αυτός είναι ο «τίτλος» των παρασιτοβιούντων στην Βουλή κι όσων τους ακολουθούν.

Αυτός είναι ο πυθμένας της παρακμής και του εκφυλισμού της φυλής μας. Γι αυτό το μόνο που μας αναμένει είναι η Αναγέννηση στα χέρια σας.

Δημ. Αντωνίου

Ελπίζω να αληθεύει η παραπάνω είδηση, την οποία μεταδίδω με επιφύλαξη.

Αμφιβάλλω βέβαια ότι θα γίνει τίποτα… Άλλωστε δεν είναι αυτό το ζήτημα. Το σημαντικό θα ήταν να κριθεί αντισυνταγματικό το μνημόνιο, πράγμα που αρνήθηκε το Συμβούλιο της Επικρατείας. Απλά με αυτή τη διαδικασία, ίσως νιώσουν λίγο παραπάνω την “ανάσα” του λαού. Να ζορίζονται λίγο παραπάνω κάθε φορά που πάνε σε ψηφοφορία στη βουλή… Αν και αυτό φαίνεται ήδη από την ψήφιση του προϋπολογισμού..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου