ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Με διαπιστώσεις μόνο δε γίνεται τίποτα κε Ρομπόπουλε..

«Δίνω τελευταία ευκαιρία στην κυβέρνηση»Μπορεί να ήταν και η πιο σύντομη ομιλία που έχει γίνει ποτέ κατά τη συζήτηση Προϋπολογισμού... Μέσα σε δυόμιση λεπτά, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ Θωμάς Ρομπόπουλος έβγαλε την πίκρα του, το παράπονό του, και έστειλε και προειδοποίηση στην κυβέρνηση:

«Προσπαθώ να επικοινωνήσω με τον πρόεδρο εδώ και μια εβδομάδα και δεν τα έχω καταφέρει. Μπορώ να δεχθώ το πάγωμα, όχι όμως τη μείωση μισθών και συντάξεων», δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής, για να προσθέσει λίγο αργότερα : «Ξέρετε τι είναι να έχει βάλει κάποιος υποχρεώσεις και να μην μπορεί να ανταπεξέλθει, όχι γιατί παίζει στο καζίνο, αλλά γιατί του μείωσαν το μισθό;».

Εντυπωσιακό ήταν όμως και το τελείωμα της ομιλίας του: «Η κυβέρνηση έχει πάρει πολλά μέτρα. Ας δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία στην κυβέρνηση και ας ψηφίσουμε τον προϋπολογισμό», είπε, και δίπλωσε τα χαρτιά του κατεβαίνοντας από το βήμα…

Προσωπικά με αγγίζει όχι η προειδοποίηση, αλλά η συνειδητοποίηση ότι ο κόσμος έχει κανονίσει τις υποχρεώσεις του με βάση το μισθό που παίρνει, και ο οποίος πάντοτε έβαινε αυξανόμενος, και όχι μειούμενος… Και όλες αυτές οι τελευταίες μειώσεις στους μισθούς, έχουν φέρει πολλά νοικοκυριά σε απόγνωση, καθώς έχουν ανατρέψει τον προγραμματισμό μιας ολόκληρης ζωής!

Βέβαια, θα πρέπει να πω στον κο Ρομπόπουλο, ότι με διαπιστώσεις μόνο δε γίνεται τίποτα… Αν θέλετε να πιστέψει πραγματικά ο κόσμος ότι ενδιαφέρεστε, θα πρέπει ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ.  Δε σας ψήφισε ο λαός για να κάνετε διαπιστώσεις, αλλά για να λύνετε τα προβλήματά του..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου