ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Ο ρατσισμός ορισμένων δεν έχει όρια!!

Το ότι υπάρχει έξαρση του ρατσισμού το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας και της οικονομικής κρίσης, είναι γνωστό. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι οι βουλευτές έχουν δικαίωμα  να εναντιώνονται στην ελληνική νομοθεσία και να παρουσιάζονται ως άλλοι “Ρομπέν των Ελλήνων”!!

Κάτι τέτοιο προσπάθησε να κάνει σήμερα το πρωί ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Αστέριος Ροντούλης, ο οποίος κατά την τελετή παράδοσης 138 κατοικιών στην περιοχή Γιάννουλη της Λάρισας αρνήθηκε να παραδώσει το παραχωρητηρίο σπιτιού του Ο.Ε.Κ. σε Αλβανίδα δικαιούχο, ισχυριζόμενος ότι πρώτα πρέπει να καλύπτονται οι ανάγκες των Ελλήνων εργαζομένων, και ακολούθως των αλλοδαπών.

Προφανώς δεν ένοιαζε ιδιαίτερα τον κο Ροντούλη, ότι η συγκεκριμένη κυρία βρίσκεται και εργάζεται νόμιμα στη χώρα μας, πληρώνει τις εισφορές της υπέρ του ΟΕΚ, και είχε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος, για να συμμετάσχει στη διαδικασία κλήρωσης εργατικών κατοικιών!  Του αρκούσε μόνο ότι είναι Αλβανίδα υπήκοος!

Το περιστατικό αυτό βέβαια προκάλεσε την οργή και την έντονη αντίδραση  δεκάδων πολιτών, αλλά και της προέδρου του Ο.Ε.Κ. κας Γωγώ Κωτίδου  η οποία του φώναξε «Ντροπή σου», για να απαντήσει ο κος Ροντούλης ότι  «η κ. Κωτίδου είναι υπηρεσιακή παράγοντας και δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις για εκπροσώπους του Κοινοβουλίου» , ζητώντας από τον υφυπουργό Βασίλη Κεγκέρογλου που παραβρέθηκε στην εκδήλωση να την επαναφέρει στην τάξη!!!

Το λυπηρό στην όλη υπόθεση είναι ότι ο συγκεκριμένος “εκπρόσωπος του Κοινοβουλίου” εκτός του ότι αντιπροσωπεύει μια μερίδα Ελλήνων, είναι και εκπρόσωπος των πολυτέκνων! Και χρησιμοποιεί την ιδιότητά του αυτή για να δικαιολογήσει τα ρατσιστικά του ένστικτα!!

Αν δεν του αρέσουν οι νόμοι της χώρας του κου Ροντούλη, ας προσπαθήσει να τους αλλάξει μέσα στο κοινοβούλιο. Μέχρι να το πετύχει αυτό όμως  καλά θα κάνει να τους τηρεί απαρέγκλιτα, και όχι κατά το δοκούν.

1 σχόλιο:

  1. Mια σφαλιάρα έπρεπε να του ρίξει ο Γκεγκέρογλου αλλά που μυαλό κι αυτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή