Αγαπημένα βιντεάκια

Loading...
ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ.
Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2011

Μην ψάχνεις για εχθρούς σε άλλα σωματεία…

image

Θλίψη,Ανατριχίλα,Οργή,Αγανάκτηση προκαλεί το δυσάρεστο γεγονός για το θάνατο 21χρονου οπαδού σε ραντεβού θανάτου στην πόλη μας! Θλίψη και ανατριχίλα γιατί ένα νέο παιδί φεύγει από τη ζωή τόσο μα τόσο άδικα,σε μια ΑΚΟΜΑ οπαδική συμπλοκή για τα χρώματα μιας ομάδας! Οργή και αγανάκτηση γιατί αυτό το πράμα το ξέραμε ότι θα ‘ρχόταν γιατί αυτό το γεγονός προετοιμάζονταν από καιρό.Η βία μεταξύ οπαδών δεν γεννήθηκε χθες στην παραλιακή του Ηρακλείου,έχει γεννηθεί εδω και χρόνια και αυτή η βία έχει υπεύθυνους κύριε Κουράκη και κύριε Γερουλάνε και αντί να κατηγορείτε μόνο τις λέσχες οπαδών ως κύριες υπαίτιες ψάξετε λίγο και στο ίδιο στο σπίτι σας που είναι εξουσία και διαμορφώνει το πολιτικό σύστημα τα τελευταία χρόνια.

Γιατί κύριοι υπαίτιοι είναι αυτοί!

Οι μεγαλοπαράγοντες-μαφιόζοι που με την ανοχή και όχι μόνο των πολιτικών ηγεσιών του τόπου και την απαραίτητη χειραγώγηση από πολλά ΜΜΕ χρησιμοποιούν τον φίλαθλο κόσμο σαν οπαδικό στρατό,τους βάζουν να πιστεύουν ότι η ανώνυμη εταιρεία τους είναι ιδέα για την οποία πρέπει να πεθάνεις ενώ στην πραγματικότητα εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους.
Οι ναρκέμποροι,τα φασιστοειδή και κάθε είδους περίεργα στοιχεία που συχνάζουν σε λέσχες οπάδων και διακηρύττουν το ρατσισμό την βία μεταξύ οπαδών και αποχαυνούν την νεολαία κάνοντάς τη να μισεί τον συνάνθρωπο που βρίσκεται στην ίδια μοίρα με αυτόν.
Η πολιτεία που ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια σπρώχνει την νεολαία στην ανεργία,στην φτώχεια,στη κατάθλιψη και διαλύοντας και ξεπουλώντας πλέον και την παιδεία της,της κλείνει όλους τους δρόμους ανοίγοντάς της, την πόρτα των ναρκωτικών ,του χουλιγκανισμού της παραίτησης. Μα πάνω από όλα φταίμε εμείς οι οπαδοί που βλέπουμε σαν εχθρό την διαφορετική φανέλα, αντί να ΕΝΩΘΟΥΜΕ και να διώξουμε όλους αυτούς που γεμίζουν με φτώχεια,αίμα και άσπρη σκόνη τις γειτονιές και τις εξέδρες των γηπέδων,τους μαφιόζους των ΠΑΕ,τους φασίστες και αρχινατήδες των συνδέσμων,το σάπιο πολιτικό σύστημα που περιθωριοποιεί την νεολαία! Εμείς ως alternatives θα πρωτοστατήσουμε σε αυτό πράγμα,θα παλέψουμε με κάθε τρόπο για να γίνει πράξη το σύνθημα που κάναμε πανό μετά απο ένα ακόμη ραντεβού θανάτου στην πόλη μας και καλούμε τους απανταχού οπαδούς να το ενστερνιστούν και να το εφαρμόσουν...

ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
ΕΛΑ ΝΑ  ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

alternative fans of ergotelis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου